Predsjednica Hrvatske čestitala sebi dvije godine na Pantovčaku

Hrvatska

Predsjednica Hrvatske čestitala sebi dvije godine na Pantovčaku

Piše: Buka

Nakon povratka iz SAD-a, koji je uzburkao hrvatsku javnost, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović se po prvi put obratila javnosti, i to putem Facebook statusa.

Njen status prenosimo u cjelosti:

"Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije. O tome ću govoriti večeras na HTV1 u emisiji Tihomira Dujmovića "Iza zavjese" u 21:15.", napisala je na Facebook profilu.

 

 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Pa ima li ova žena trunku pameti!? Kakva je ovo sramota...
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.