Nole otkrio šta se desilo kada je prvi pit vidio Jelenu

Život

Nole otkrio šta se desilo kada je prvi pit vidio Jelenu

Piše: noizz.rs

Do sad nije govorio o tome - šteta, predivno je <3

Novak Đoković ne krije da je ljubav prema Jeleni i prema njegovoj porodici jedan od njegovih najvećih motiva i stvari koje mu daju energiju. Međutim sve do sad, nije govori o tome kad se tačno zaljubio u Jelenu.

Sad je, u novoj reklami za "Jacob's creek" govorio o ljubavi prema svojoj ženi i to tako da je raznežio sve fanove. On je otkrio da se, kad je prvi put video Jelenu, desila najlepša magija na svetu zvana "ljubav na prvi pogled".

- Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled. Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka - priča Novak, dok se na ekranu smenjuju snimci njega i Jelene, baš onakve na kakvu smo navikli. Prirodna, bez trunke šminke, sa širokim osmehom.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.