Identifikujte lopova i zaradite 3.000 KM VIDEO

Osumnjičeni

Identifikujte lopova i zaradite 3.000 KM VIDEO

Piše: Avaz

Livanjska policija objavila je video muškarca koji je 5. avgusta prošle godine provalio u porodičnu kuću u Livnu, vlasništvo M. P., te ukrao zlatni i srebrni nakit u vrijednosti oko 200.000 KM.

Policija moli građane da im pomognu pri identifikaciji osumnjičenog.

– Mole se građani, uz garantovanu anonimnost, da pomognu u identifikaciji nama nepoznate osobe, a koju su snimile nadzorne kamere. Muškarac se dovodi u vezu sa počinjenjem krivičnog djela teška krađa. Novčana nagrada iznosi 3.000 KM i biće isplaćena po potvrdi identifikacije osobe.

Građani informacije mogu dostaviti Sektoru kriminalističke policije MUP K10 na službeni broj  063/045-657, u najbližu policijsku stanicu ili u pismenoj formi na adresu MUP K10, Uprava policije, Sektor kriminalističke policije, S.S.Kranjčevića 8 Livno, navodi se i saopštenju livanjske policije.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.