<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Fantastičan način da spriječite da ulazi hladan vazduh ispod vrata

Trik koji čuva toplotu!

Ova praktična stvarčica je u svijetu popularna i mnogi je već imaju u svom domu.

13. januar 2017, 12:00

Možete potrošiti svu energiju i truditi se da zagrijete dom, ali vaš novac i vaš trud odlazi bespovratno ako kroz prazan prostor ispod vaših vrata prolazi hladnoća! Ne očajavajte, imamo odlično i vrlo jeftino rješenje koje će pomoći da se u vašem domu toplota što drže zadrži!

Ova praktična stvarčica je u svijetu popularna i mnogi je već imaju u svom domu.

Riječ je o “cijevi” od stiropora koju možete kupiti po vrlo pristupačnim cijenama u prodavnicama alata i bolje snadbjevenim farbarama, rezultat koji se postiže korištenjem potpuno će vas oduševiti. Inače se koristi za izolaciju vodovodnih cijevi.


Ova “cijev” od stiropora je isječena na sredini i dovoljno je samo da je raspakujete i stavite ispod svojih vrata i hladan vazduh više neće ulaziti u vaš dom. Raširite razrez i navucite na donju ivicu vrata.


Elastični stiropor će se oblikovati prema vašim vratima. Najbolje od svega je što vam ovaj praktičan predmet neće smetati da zatvarate i otvarate vrata.

(CDM/Alen Avdić)