<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Želiš raditi na kruzeru: Ovo je tvoja prilika, pročitaj detalje za prijavu!

ZAPOSLENJE

Maštate o radu na kruzeru? Pročitajte kako se možete prijaviti na više radnih pozicija.

20. januar 2017, 12:00

Ukoliko želite raditi na kruzeru ovo je poslovna prilika samo za vas.

Agencija Kouzon nedavno je uspješno završila intervju sa kompanijom Viking, a u Banjaluci ubrzo će biti održan intervju sa kompanijom MSC!

"Ukoliko govorite engleski i njemački jezik, imate 19-35 godina, a želite da gradite inostranu karijeru u ovoj odličnoj italijanskoj kompaniji, ovo je prilika za vas! Bosna i Hercegovina je postala ozbiljna destinacija kruz kompanija za pronalaženje kandidata za rad u ugostiteljstvu. To dokazuju intervjui sa tri velike kruz kompanije, sa kompanijom Viking, sa kompanijom MSC, i najavljeni intervju sa kompanijom NCL koji će se takođe održati u Banjoj Luci u martu", rekli su iz Agencije Kouzon.

O KOMPANIJI

Kompanija MSC je osnovana davne 1970. godine, i najveća je kruz kompanija koja je u privatnom posjedu porodice Aponte. Do 1988., imali su samo teretne kruzere za prevoz robe, kada su kupili prvi turistički kruzeri. Trenutno imaju 12 luksuznih kruzera, i još tri koja će početi da plove u naredne dvije godine. Njihovi kruzeri plove Mediteranom, Srednjom Amerikom te Južnom Afrikom.

OTVORENE POZICIJE


Foto: Ilustracija


Otvorene pozicije na koje možete da se prijavite za ovaj intervju su:
Sve pozicije u restoranu
Sve pozicije u baru
Guest services
Gift Shop
Housekeeping
I još mnogo drugih!

Za sve kandidate koji prođu intervju, kompanija MSC organizuje obuku u trajanju od 5 dana, gdje će svim kandidatima biti obezbjeđen smještaj i hrana.

KAKO SE PRIJAVITI

Prijava za treba da se sastoji od CV-ja na engleskom jeziku, u kojem je detaljno opisano radno iskustvo kandidata.

"Nakon prijema CV-ja, bićete pozvani na informativnu prezentaciju o životu i radu na kruzerima, gdje će biti rečeno sve o kruz kompanijama sa kojima Kouzon sarađuje, pozicijama na koje se moguće prijaviti, platama, proceduri, troškovima dokumentacije nakon dobijanja zaposlenja, te će biti odgovoreno na sva pitanja prisutnih. Prijava važi za sve kompanije sa kojima Kouzon sarađuje, MSC, Viking i NCL", rekao je Dario Stanković, iz Agencije Kouzon.

Sljedeća prezentacija će biti održana 27. januara u Banjaluci, i 26. januara u Sarajevu.

Za više informacija o prezentacijama, kontaktirajte email adresu [email protected]

DRUGI PROGRAMI

Novo u Kouzonu je zapošljavanje doktora i medicinskih sestara na kruz kompaniji Royal Caribbean.


Foto: Ilustracija

"Uslovi su odlično poznavanje engleskog jezika i najmanje 2 godine radnog iskustva. Ukoliko ipak želite nešto drugačije, prijave za program Middle East su uvijek otvorene. Ovaj program vam nudi osiguran posao na 2 godine, nakon čega možete da produžite ugovor. Život u osunčanim pjeskovitim zemljama sigurno zvuči primamljivo, a više informacija kako se prijaviti možete da dobijete takođe putem emaila", ističe Stanković.

Studenti i ove godine imaju priliku za ljetnu avanturu u sklopu programa Work&Travel America, na koji već godinama odlazi i vraća se kući hiljade zadovoljnih studenata.

KONTAKT INFORMACIJE

Agenciju Kouzon možete da kontaktirate na email [email protected], telefon 066 53 30 30 ili Fejsbuk stranicu, a kancelariju možete pronaći na adresi Ivana Franje Jukića 11 (Tržni Centar Vidović), Banjaluka.

Vezani tekstovi:

Studiraš, a želiš raditi u Americi - Ovo je tvoja prilika!

Mario Lukajić sa broda: Ne mogu pristati na polovične kompromise jaranskog poluživota u BiH