<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bojan Božić, trener OKK Borac Banjaluka: Danas moramo da napunimo Borik jer igramo za Slađana Stojkovića!

sport

Tek sam prekjuče saznao za Slađine probleme, a već smo odštampali plakate na kojima piše da je ulaz na utamicu besplatan - zato još jednom molim Banjalučane da u što većem broju dođu sutra u Borik na besplatnu utakmicu i daju mali dar od srca za velikog sportaša i izvrsnog čovjeka, jednog od najboljih košarkaša koji su ikad nosili dres Borca"

22. januar 2017, 12:00

"Slađan Stojković je koševe protivnika zatrpavao pune 23 sezone. Karijeru je počeo u velikom stilu, kada je kao 16-godišnji golobradi momčić ubacio jednom seniorskom timu 72 poena, a okončao ju je na glamurozno kada je u 42. godini života, kao igrač tuzlanske Slobode, bio je najbolji strelac i najbolji igrač šampionata BiH", piše u uvodu intervjua za Mozzart sport 2013. godine.
Jedan od 15 klubova za koji je igrao bilo je i Borac Banjaluka, u sezoni 2000/01, gdje ga se "najzagriženiji" još uvijek rado sjećaju.

Trener Bojan Božić pozvao je Banjalučane da sutra u 18.00 sati dođu u velikom broju na utakmicu Borac - Student (besplatan ulaz) i napune tribine sportske dvorane Borik te ih zamolio da tom prilikom daju svoj skromni prilog za liječenje Slađana Stojkovića koji se bori protiv rijetko i izuzetno opake bolesti.

“Sutra moramo da napunimo dvoranu Borik jer igramo za Slađana Stojkovića našeg bivšeg igrača! 

Nažalost, Slađan trenutno bije tešku životnu bitku i treba mu naša pomoć, pošto su troškovi liječenja jako skupi.

U tom smislu, zamoliću sve koji sutra dolaze u Borik na košarku u 18h, da daju svoj skromni prilog za ovu akciju, kako bi i mi bar malo pomogli legendi Borca i ex yu košarke. Ponavljam, očekuje se oko 2000 ljudi, pa bi i po jedna KM u prosjeku pomogla.

Kutije za donaciju će biti na svim ulazima od 18 do 20 časova. Siguran sam da ćemo ovo ispoštovati.

Molim vas da šerujete ovo, da bi se što više ljudi moglo uključiti”, napisao je trener Bojan Božić na svom Facebook profilu.

Trener Božić je za Front Slobode izjavio: "Tek sam prekjuče saznao za Slađine probleme, a već smo odštampali plakate na kojima piše da je ulaz na utamicu besplatan - zato još jednom molim Banjalučane da u što većem broju dođu sutra u Borik na besplatnu utakmicu i daju mali dar od srca za velikog sportaša i izvrsnog čovjeka, jednog od najboljih košarkaša koji su ikad nosili dres Borca.

I sljedeću domaću utakmicu ćemo igrati za Slađu a prihod od ulaznica će biti uplaćen na račun za njegovo liječenje."

Račun na koji možete uplatiti novčanu pomoć za liječenje Slađana Stojkovića:

BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd

SWIFT: DBDBRSBG

SLADJAN STOJKOVIC, Radenka Misevica 3A, Beograd

IBAN: RS35160513020226895061