Ovaj potez Trumpa razočarao njegove fanove u Srbiji

Čestitka

Ovaj potez Trumpa razočarao njegove fanove u Srbiji

Piše: Buka

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump poslao je pismo čestitke predsjedniku Kosova, Hashimu Thaçiju, povodom Dana nezavisnosti.


"Partnerstvo između naše dve države oslanja se na zajedničke vrijednosti i interese. Budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana je na stabilnom regionu Balkana, prosperitetnom i u potpunosti integrisanom u međunarodnu zajednicu", navodi se u čestitci američkog predsjednika.

On podsjeća da su SAD zajedno sa svim građanima Kosova proslavile osvajanje istorijske zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Brazilu, kao i debi reprezentacije Kosova na Međunarodnim igrama Međunarodnog fudbalskog saveza (FIFA).

 

 

 


"Srdačno očekujemo nastavak naše široke i duboke saradnje, usredsređeni na podršku povećanju demokratskog i privrednog razvoja, jačanju vladavine prava na Kosovu, rešavanju sporova sa susedima, kao i u borbi protiv nasilnog ekstremizma i stranih boraca terorista", poručio je predsjednik SAD Donald Trump.

Kosovo je proglasilo nezavisnost 17. februara 2008. godine.


 

 

Komentari na tekst (3)
...
Objavljeno:
Fake news ;)
Objavljeno:
trampe srbine, pa zar i ti..
dr
Objavljeno:
hahahaha
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.