Sin Tome Nikolića: Zašto sam glasao za Vučića

Srbija

Sin Tome Nikolića: Zašto sam glasao za Vučića

Piše: Buka

Dobro znam zašto sam tako glasao, kao što dobro znam i šta je stranačka disciplina", rekao je Radomir Nikolić

Radomir Nikolić, sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića rekao je da je na sednici SNS u utorak glasao da kandidat za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić."

Dobro znam zašto sam tako glasao, kao što dobro znam i šta je stranačka disciplina, a svoje mišljenje o toj temi sam izneo na prethodnom sastanku Predsedništva", naveo je Nikolić za Novosti. 

Da je mlađi Nikolić izabrao Vučića su prethodno preneli i mediji, na šta je njegov otac, predsednik Srbije Tomislav Nikolić, rekao da je Radomir "izneo svoj stav". 

Mediji su dodali i da je Nikolića iznerviralo to što je njegov sin podržao Vučića i da je to jedan od razloga što se u javnosti pojavila informacija da će se kandidovati za novi mandat, iako to nije lično potvrdio.

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.