Učeni šljam, obrazovane psihopate: Dete u 6 rečenica objasnilo profesorima poentu škole!

SUŠTINA

Učeni šljam, obrazovane psihopate: Dete u 6 rečenica objasnilo profesorima poentu škole!

Piše: Zelena učionica

Čitanje, pisanje, aritmetika važni su samo ako decu čine čovečnijom, stoji u zapisu

 Posle Drugog svetskog rata, direktor jedne škole davao je svojim novim kolegama sledeći zapis:

 

"Poštovani nastavniče,

 

Ja sam jedan od malobrojnih koji je preživeo koncentracioni logor. Moje oči su videle takve stvari koje niko ne bi trebalo da vidi: gasne komore koje su konstruisali i izgradili čuveni inženjeri; ljude koje su otrovali visokoobrazovani lekari; dojenčad koje su ubile kvalifikovane medicinske sestre; žene koje su spalili diplomci srednjih škola i univerziteta.

 

Stoga, ja ne verujem u školovanje.

 

Moja je molba: pomozite učenicima da postanu čovečniji. Plod vašeg rada ne sme biti učeni društveni šljam, visokokvalifikovane psihopate, obrazovani Ajhmani.

 

Čitanje, pisanje, aritmetika važni su samo ako decu čine čovečnijom."

Komentari na tekst (4)
Objavljeno:
Nije valjda da ste od svega sto je receno u tekstu fokusirali na potpuno sporedne stvari
Objavljeno:
Direktor je nastavnicima dao pismo koj je napisalo djete ...
Objavljeno:
Lako je biti školovan , teško je biti obrazovan .
Objavljeno:
" Dete u 6 rečenica objasnilo profesorima poentu škole!" ...? u nastavku teksta "... direktor jedne škole davao je svojim novim kolegama sledeći zapis..." Jel' moze neko da mi objasni zasto se u naslovu spominje dijete? Buka je nekad bila ozbiljan portal.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.