<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ova žena danas ima 42 godine i troje djece, a izgleda bolje nego s 25

TIJELO

Australka Sheree Paltridge ima 42 godine i udana je majka troje djece koja se prije dvije godine počela baviti bodybuildingom.

21. februar 2017, 12:00

Prije nekoliko dana na Facebooku je objavila fotografiju sebe s 25 godina i tako pokazala da danas izgleda bolje nego u mladosti. "Pronašla sam fotografiju sebe s 25 godina, prije djece (17 godina razlike) da bih mogla vidjeti kako mi ide proces starenja. Mislim da mi vježbanje i zdrava prehrana zaista pomažu", napisala je ispod fotke.

Sheree je dugo radila kao osobna trenerica, no nije imala hrabrosti izaći na pozornicu u bikiniju. No, kada je 2015. godine njezina najmlađa kći krenula u školu, Sheree je odlučila pokušati s bodybuildingom.



U manje od pola godine s 56 kilograma pala je na 50 i smanjila udio masnog tkiva u svom tijelu s 18 posto na 11 posto. Kaže da je tajna njezinog izgleda u tome što jede ono što i njezine tri kćeri, izbacila je tri čaše vina dnevno koje si je dopuštala kao luksuz, a sve nezdrave grickalice zamijenila zdravijim alternativama.

Sada na natjecanjima u bodybuildingu redovito osvaja nagrade, a namjerava svoje tijelo dovesti do potpunog savršenstva.

Index