<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

TRAMP SE NIJE NI ZAGRIJAO, ODLAZI SA FUNKCIJE: Ovaj profesor već zna ko će biti novi američki predsjednik

Alan Lihtman

Ovaj američki profesor nije nikada promašio, ali ovoga puta njegovo predviđanje ide korak dalje. I neće se svidjeti Trampu

22. februar 2017, 12:00

Profesor koji je ispravno predvidio svakog pobjednika američkih predsjedničkih izbora od 1984. godine - uključujući i pobjedu Donalda Trampa, sada piše knjigu o tome kako se Trampu smiješi opoziv (impičment)



Profesor Alan Lihtman koristi niz ključeva kako bi pogodio ko će biti slijedeći američki predsjednik. Ovi ključevi pokazali su se preciznima već više od 30 godina. Lihtman nikad nije pogriješio. Ali ovog puta, on ide korak dalje.

Profesor Alan Lihtman


"Trenutno je njegov fokus na 45-om Predsjedniku Sjedinjenih Država, a njegovo predviđanje ide u smislu da nije pitanje da li će Tramp biti opozvan, već je pitanje kad će se to desiti" izjavila je Šelbi Mejzlik, portparolka izdavačke kuće HarperKolins.

U svojoj knjizi "Slučaj opoziva" Lihtman će tvrditi kako je Tramp podložan opozivu zbog niza pitanja u vezi sa njegovim odnosom sa Rusijom i potencijalnog sukoba interesa u vezi sa svojim biznisom, navodi se u saopštenju.

Čak i prije Izbornog dana, Lihtman je predvidio da će Tramp, ako bude bude izabran, biti svrgnut /opozvan.

" Imam još jedno predviđanje" rekao je on Washington postu u septembru.

"Ovo predviđanje nije zasnovano na sistemu, već na intuiciji. Oni ne žele Trampa kao predsjednika, jer ga ne mogu kontrolisati. On je nepredvidiv. Oni bi voljeli da imaju Pensa - aposlutno povodljvog, konzervativnog Republikanca kojeg mogu kontrolisati. I poprilično sam siguran da će Tramp nekome dati nekog povoda da ga smijene, bilo da će uraditi nešto što će ugroziti nacionalnu bezbjednost, ili zato što to pomaže njegovom novčaniku" jasan je bio profesor Lihtman.

Preveo sa Time.com
Elvir Padalović