BUKA TV: Patriote su oni koji plaćaju porez, a oni koji ne plaćaju to nisu!

BUKA TV

BUKA TV: Patriote su oni koji plaćaju porez, a oni koji ne plaćaju to nisu!

Piše: BUKA

Nova emisija Emisija BUKA biće emitovana na programu ATV-a u petak 17.marta 2017. godine sa početkom u 16 časova.

Novi ciklus emisija "BUKA"u potpunosti je posvećen ekonomiji i mogućnostima razvoja ekonomije u našoj zemlji. U sedam emisija ovog ciklusa govorimo o ekonomiji na razumljiv način, sa ljudima koji su uspješni u njoj.

U novoj emisiji  preduzetnici, stručnjaci, radnici govore nam svoje priče. Kako do poslovnog uspjeha? Šta znači baviti se biznisom u Bosni i Herecegovini?


Sve češće slušamo i čitamo o tom,e da se u Republici Srpskoj firme mogu osnovati za jedan dan. Da li je to istina? Da li je zaista sve tako jednostavno? Kakav je poslovni ambijent u RS i BiH i kako ga poboljšati? Kako zaustaviti trend odlaska stručnih kadrova iz BiH?

O ovim ali i drugim ekonomskim temama urednik i voditelj Aleksandar Trifunović razgovara sa gostima:


Zoran Kiza, Elektro Tim, Banjaluka
Marko Martić, Udruženje GEA Banjaluka
Zoran Pavlović, ekonomskii analitičar
Marko Knežević, Knežević Entering

 

Emisija BUKA biće emitovana na programu ATV-a u petak 17.marta 2017. godine sa početkom od 16 časova.

 

 

 

 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Sa ovim naslovom nešto nije u redu. Oni koji ne plaćaju porez ne poštuju, odnosno krše zakone. A oni koji krše zakone su kriminalci. ne kažem da su svi kriminalci nepatriote. Možad ima romantičnih lopova. Što se mene tiče, može da bude nepatriota koliko hoće, ali mora da poštuje zakone. Tačka.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.