<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Business Café u Banjaluci: Moguće je uspjeti sada i ovdje uprkos svima i svemu!

BANJALUKA

"Ako niste na Business Café-u, niste u biznisu"

25. mart 2017, 12:00

Prvi banjalučki Business Café u organizaciji Golden office-a održaće se u u hotelu Jelena u Banjaluci, 30.03.2017. godine sa početkom u 19:00 h na temu : “Preduzetnici – heroji današnjice“.

Govornici na 1. Business Café-u su:

1. Kristina Ercegović, idejni začetnik i vlasnik projekta Business café-a, business teacher/mentor, autor nekoliko knjiga, konsultant  i bloger;

2. Edin Dacić, vlasnik švajcarske firme “Daccomet AG” i većinski vlasnik fabrike namještaja “Standard” iz Prnjavora;

3. Milica Malinović-Jović, predstavnik malih preduzetnka Grada Banja Luka, vlasnica slastičarne i inspirativne priče o počecima jednog malog preduzetnika u našem Gradu.

"Business Café su organizovana druženja malih i srednjih preduzetnika i onih koji to žele postati. U goste pozivamo uspješne lokalne preduzetnike i s njima razgovaramo o njihovom putu, kako su uspjeli, šta su pogriješili, šta su naučili, šta bi nam savjetovali. Nakon razmjene iskustava, savjeta, znanja i informacija slijedi organizovani i neformalni networking s ciljem sklapanja poslovnih prijateljstava i kontakata", rekli su organizatori ovog događaja.

Do sada je održano skoro 200 evenata u 6 zemalja regiona, predstavljeno je više od 700 preduzetničkih priča, a više od 15.000 posjetilaca sklopili su preko 20 miliona evra poslova međusobno, ljudi su ovdje pronašli prijatelje, investitore, poslovne partnere, zaposlenike, ali prije svega podršku.

"Cilj nam je okupiti preduzetnike koji su svojim radom i zalaganjem postigli uspjehe u preduzetništvu, one male, skrivene heroje današnjice koji su krenuli od nule i pokazali nam da je: 'Moguće uspjeti sada i ovdje uprkos svima i svemu'", ističu organizatori i dodaju da na svom   preduzetničkom putu prolazimo iste situacije, brinemo iste brige i sanjamo iste snove i upravo zato nam je svima potrebno saznanje da: “Nismo sami.”

Sponzori koji su podržali Business Café su: Hotel “Jelena”, Krajina klas d.o.o., BEL Print d.o.o., Štamparija MAKOPRINT, Vitinka i medijski sponzori - portal BUKA, NIGD Nezavisne novine, NES radio, Alternativna televizija.

Ulaznice možete rezervisati na brojeve telefona 051/219-322051/219-322  i  066/003-632066/003-632 ili putem e-maila: [email protected].

Pridružite se najpopularnijem druženju preduzetnika u regionu jer: “Ako niste na Business Café-u, niste u biznisu.”