<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Banjaluka: Prvi Startup Days

Banjaluka

Tech startup-i: Qlab u saradnji sa DVC Solutions Ltd. i SenteAdvisory-jem 3. i 4. aprila u Banjaluci organizuje Startup Days.

24. mart 2017, 12:00

Kako su najavili organizatori ovo je prvi put da se događaj ovakvog tipa održava u regionu, s ciljem  da se startup-i sa naših prostora upoznaju sa mogućnostima koje im Sente pruža, posebno kad je u pitanju plasiranje domaćih proizvoda na američko tržište.

Tokom 3 i 4. aprila u Banjaluci će se predstaviti 12 tech startup timova iz regiona  u pitch-u od 20 minuta svoj proizvod. Pobjednici će imati priliku da se upoznaju sa procesom apliciranja za investiciju kod američkih fondova i da provedu četiri sedmice u 1871 Chicago na mentorskom programu SenteAdvisory-a.

Prijave za događaj su otvorene na [email protected] do 31. marta svim tech startup-ima bez obzira na fazu razvoja, tj. startup-i ne moraju imati MVP. Ono što je bitno jeste da je postoji validacija za tu ideju, da proizvod ima "unique value proposition" i dobar bizinis plan.

Svi pitch-evi moraju biti na engleskom jeziku!

Prijava mora sadržavati sledeće podatke:

1. Ime i prezime;

2. Email;

3. Firma ako postoji;

4. Ideja;

5. Prezentacija/pitch deck ili website na kojem se može provjeriti proizvod;

6. Logo (ako ga imate);

Nakon  prijave slijedi  proces ocjene kvalifikacije u kojem će se provjeriti da li startup zadovoljava kriterije.

Cilj događaja je uvezivanje BiH ekosistema sa ekosistemom u USA, te plasiranje domaćih proizvoda na njihovo tržište uz pomoć SenteAdvisory-a. Ovaj model Sente primjenjuje u Turskoj i Finskoj vrlo uspješno, te daje odlične rezultate.

Više o Sente-u možete pronaći na http://www.sente.link/