<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

MASIRANJE POŠLO PO ZLU Nakon “užitka” čekaju ih kazne

Banja Luka

Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH pokrenula je danas disciplinske postupke protiv troje zaposlenih koji se dovode u vezu sa skandaloznom fotografijom polugole radnice koju kolega masira tokom radnog vremena, a koja je procurile iz ove državne institucije.

24. mart 2017, 12:00

Potvrđeno je to iz kabineta pomoćnika direktora Mire Džakule, koji je najavio pokretanje postupka protiv još nekih radnika.

- Danas su pokrenuti disciplinski postupci protiv troje zaposlenih, a u idućoj sedmici biće pokrenuti protiv svih ostalih koji su bili tu, kao i onih koji su propustili da bilo kojeg šefa upozore da se nešto tako dešava – rekao je Džakula.

Dodao je da će troje zaposlenih najverovatnije biti suspendovani jer je to teži oblik službene dužnosti, koja je propisana i Pravilnikom o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti i Kodeksom ponašanja zaposlenih u UIO BiH.

Takođe, najavio je da će ići sa najtežim sankcijama, te da je Odsek za unutrašnju kontrolu dobio nalog da završi taj deo posla, nakon čega će tokom iduće sedmice biti više informacija.