<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Čuvar Vučićevog plakata: Radimo 24 sata dnevno

Predizborni plakat predsjedničkog kandidata u Srbiji Aleksandra Vučića, koji se nalazi na jednoj raskrsnici u Novom Sadu, dobio je - svog čuvara.

28. mart 2017, 12:00

 Radnik obezbjeđenja po cijeli dan sjedi ili šeta pored reklamnog panoa sa likom aktuelnog premijera Srbije, vodeći računa o tome da ga niko ne ošteti.

Kako kaže, nema nikakve veze sa Srpskom naprednom strankom.

Na prethodnom radnom mjestu, navodi, otpušten je kao tehnološki višak, pa sad nema izbora nego da povremeno radi za jednu privatnu firmu koja se bavi obezbjeđenjem. Ta firma je njega, i još dvoje ljudi, angažovala da čuvaju plakate.

"Radimo 24 sata, i noću i danju", priča.

N1: Znači, postoji potreba da se bilbord čuva 24 sata?

"Pa, koliko sam čuo, u cijelom Novom Sadu, ne samo radi Vučića, nego se svi panoi sa likovima čuvaju - da li je Šešelj, bilo ko, svi čuvaju. E sad, kako oni čuvaju, to ne znam".

N1: Da li ste možda imali neke neprijatne situacije?

"Imao sam vrijeđanja, mnogo. Na to nisam obraćao pažnju, ne diraju me. Ali ovako, iz automobila, svakakve gluposti pričaju, ali ja na jedno uho čujem, na drugo ispustim", kaže čuvar.