<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Belo je u modi ovog proleća

Izbori 2017 u Srbiji

Samo jako, Ave Beli !

28. mart 2017, 12:00

Bele vunene čarape, modni evergrin i slovenski ekvivalent Šanelove male crne haljine ili recimo Barberijevog trenčkouta, ovog proleća se vraćaju u velikom stilu na balkanske ulice. Milujući ispucale tabane koji se spremaju na gastarbajtersku avanturu portage za belim hlebom, one svojim elektromagnetnim poljem prodiru kroz predizborni asfalt i crpe energetsku nadu iz mineralnih elemenata Rodne Grude. Sasvim bele, nikako u boji, vuneni aksesoar uklapa se u gotovo sve odevne kombinacije. Ukomponovane sa mokasinama boje šampanjca, bele vunene čarape idealne su za popodnevnu šetnju do vašeg biračkog mesta.

Ovaj neizbežni komad odeće veoma se dobro uklapa sa ostalim belim predmetima počevši od bele trenerke, preko bele suknje na falte do belog odela. Zračeći čistoćom i elegancijom, u beloj kombinaciji možete otići na razgovor za posao u Lambordžinijevoj filijali Mladenovac ili se uputiti na degustaciju sarmi kod gospođe Nade. Uniforma svetlosti će vam svakako uliti samopouzdanje i potrebnu hrabrost za velike i svečane trenutke koji vas čekaju u ovom post-zimskom periodu. Bela boja povezana je sa svetlom, čvrstinom i savršenstvom. Ona znači sigurnost i čistoću. Recimo, visibabe su bele: one su svakog proleća IN.

Mistično predskazano, belo će u prvom krugu proleća nostiti 23.17% građana i građanki Srbije, dok će u drugom krugu proleća taj broj porasti na 53.46%. Dakle, očekuje se da će do sredine aprila meseca Srbija praktično belesati, kao zidovi u sobama psihijatrijskog odelenja u kojem smo se odomaćili. Reinkarnacija Filipa Pinela (oslobdioca ludaka iz okova duševne bolnice Salpetrijer) dolazi u mladom telu Ljubiše Preletačevića Belog, prvog i najhrabrijeg fešn influensera u našem geopolitickom òdelu.

U inat onima koji ne misle da je život zabava, a politika šega, građanska inicijativa Ljubiša Preletačević Beli- Samo Jako je registrovala svog kandidata na predsedničkim izborima u Srbiji i time ušla u trku sa onima koji ne vraćaju pozajmljene knjige. Bez programa, sa budžetom od oko 6 hiljada evra sakupljenih crowdfunding-om, beli vitezovi komične sadašnjosti i groteskne budućnosti uspeli su da se podignu na drugo mesto u istraživanjima javnog mnjenja. To je ta magija belih vunenih čarapa !Da li bi radije umrli od gladi ili od smeha ?

Samo jako, Ave Beli !