Dežulović:Je li Fatmir Alispahić peder?

Dežulović:Je li Fatmir Alispahić peder?

Piše: Boris Dežulović / Oslobodjenje

Ako su "ubojstva koja se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom", ispada - samo malo, da još jednom provjerim na akvariju - da je Bosna cijela jedna golema pederska zajednica! Ozbiljna je to revizija suvremene povijesti, koja je rat u Bosni pojednostavljeno tumačila kao srpsku agresiju, a zapravo se - kako vidimo na osnovu vještačenja Alispahićevim znanstvenim metodama - radilo o unutarpederskom sukobu, takorekuć pederskom građanskom ratu

 

 


Zvao me nekidan u dva iza ponoći Kožo da ispriča vic. Ima on taj običaj, zovne u gluho doba noći iz kafane da ispriča vic.
Elem, šetao Fatmir Alispahić Ferhadijom i sreo Muju. Đe si, Mujo, šta ima?, evo bio u Buybooku kupio neku knjigu, kakvu knjigu?, veli Mujo - "Logiku".
- Šta ti je bogati to logika? - pita Fatmir.
- To ti je zgodna jedna stvar - krenuo objašnjavati Mujo. - Evo, na primjer, ti ono imaš u kući akvarijum?
- Imam - odgovorio Fatmir.
- To znači da voliš male ribice, jel tako?
- Tačno.
- A ako voliš ribice, znači da voliš životinje.
- Volim.
- E, ako voliš životinje, onda voliš i ljude.
- Volim, jašta.
- A ako voliš ljude, voliš i žene.
- Naravno.
- E, vidiš: ako voliš žene, to znači da nisi peder. Kontaš?
Svidjela se Fatmiru Alispahiću ta, kako se zove, logika, i odmah otrčao da kupi knjigu. Taman izašao iz knjižare, kad naišao Suljo. Đe si, Spaho, šta ima?, evo bio u Buybooku kupio neku knjigu, kakvu knjigu?, veli Fatmir - "Logika".
- Šta ti je bogati to logika? - pita Suljo.
- To ti je zgodna jedna stvar - krenuo objašnjavati Fatmir. - Evo, na primjer, imaš li ti u kući akvarijum?
- Nemam - odgovorio Suljo zbunjeno.
- Marš, pederčino!

Jest, dobro, znam, vic je star i glup, ali točno toliko stara je i glupa logika Fatmira Alispahića, najustrajnijeg bosanskog borca protiv pederluka, autora one blistave logičke konkluzije, objavljene prije godinu dana u najuglednijem bosanskohercegovačkom naučnom časopisu Saff, pod naslovom "Pederi su očevi pedofila".
Nabavio tako Fatmir Alispahić akvarij, pa krenuo u križarski džihad protiv homoseksualizma, najveće pogube suvremenog svijeta i Bosne u cjelini. Vječno dežuran na straži heteroseksualnog šerijatskog bošnjaštva, vidio tako ovoga ljeta kako je Gay Pride u Zagrebu održan bez ijednog, najmanjeg incidenta, pa u posljednjem broju Saffa oglasio opću uzbunu: došli pederi do Une.

Prema Alispahićevim saznanjima, gologuzi pervertiti sa zapada nadiru na čestitu i čednu islamsku Bosnu iz dva pravca - prvi cilj im je, jasna stvar, Sarajevo, a drugi njegova Tuzla. Kako Alispahić to zna? Logično je: "Jedan od glavnih pederskih ideologa u Zagrebu, Gordan Duhaček, potiče iz Tuzle, pa je i to razlog špekulacijama da bi Tuzla mogla postati bosanska metropola pederluka."

Otkako je nabavio Mujinu "Logiku" i akvarij, Fatmira bogami baš krenulo. Kao onda kad je zaključio kako je "priča o ugroženosti pedera samo paravan ispod koje zjapi tortura pedera nad prirodom i čovječanstvom", pa to ilustrirao zgodnim primjerom s akvarijem i Hrvatima.

"To je isto kao kad nam kardinal Puljić poruči kako su Hrvati ugroženi u Sarajevu", logički je tada zaključio Alispahić, "a Hrvati drže sve važnije institucionalne pozicije i ekonomske tokove, i u Sarajevu i u drugim gradovima sa bošnjačkom većinom; ako je ko ugrožen u krajevima sa bošnjačkom većinom, onda su to Bošnjaci".

Nabavimo i mi stoga akvarij i Mujinu "Logiku", pa pogledajmo kako stoje stvari s Alispahićevim tezama u manifestu "Pederizam - rat protiv Boga i Čovjeka", poput one iznesene u okviru "Razvrat u brojkama", s taksativno nabrojenim naučno dokazanim činjenicama o homoseksualizmu, rezultatima višegodišnjih istraživanja, brojkama i postocima, među koje je i hladno, faktografski ubrojena i sljedeća znanstvena istina, citiram: "Perverzije u koje ulaze pederi nadilaze najgore horore i najmorbidnije scene. Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koja se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje pederskog uma."

Policijski forenzičar iz CSI Rijada ništa ne kaže, već čeka da zaključimo sami. Fatmir je, naime, pobornik one drevne kineske mudrosti, koja kaže - ako želiš gladna čovjeka nahraniti, daj mu ribu, a ako želiš da bude sit cijeli život, nauči ga da napravi akvarij.

Nabavio tako i ja akvarij, pa mi se sve samo kazalo. Ako su "ubojstva koja se počine u pederskim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom", ispada - samo malo, da još jednom provjerim na akvariju - da je Bosna cijela jedna golema pederska zajednica! Ozbiljna je to revizija suvremene povijesti, koja je rat u Bosni pojednostavljeno tumačila kao srpsku agresiju, a zapravo se - kako vidimo na osnovu vještačenja Alispahićevim znanstvenim metodama - radilo o unutarpederskom sukobu, takorekuć pederskom građanskom ratu. U "strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom" najveći su doprinos pri tom dali fundamentalisti svih triju vjera, upravo dakle oni što nas uvjeravaju kako su najveći borci protiv pederluka.

Vidi se to uostalom i danas, kad je praktički jedina zajednička ideja koju dijele kršćanski i islamski fašisti na liniji Zagreb-Sarajevo-Beograd upravo - iskorjenjivanje pedera. Laike i ignorante poput vas zbunjuje, pretpostavljam, to što ste cijelo vrijeme mislili da su pederi oni koje privlači isti spol, a ne oni koji se - znam da je malo komplicirano - bore protiv pedera.

Nije, dakako, policijsko vještačenje ratnih zločina jedini dokaz pederluka, bilo bi to malo neozbiljno. Kao da - parafrazirajmo Fatmirovu "Logiku" - nekoga proglasite homoseksualcem jer ne voli, štajaznam, svinjetinu. "Pederizam" je po njemu, naime, "gori od fašizma, jer će pederizam biti totalitarni poredak u kome će istospolni razvrat biti iznad braka, potomstva, porodice, iznad Boga i prirode, iznad svega što normalan čovjek prihvata za prostor svoga života".

Imate li kod sebe akvarij, lako je izračunati: fašizam je - molim, po Alispahićevoj logici - poredak u kojemu su na vrhu brak, potomstvo, porodica, Bog, ukratko "prostor života" kojega prihvaća svaki "normalan čovjek". Za razliku valjda od bogobojaznih, obiteljskih fašista, "pederski pokreti i manifestacije" - nastavlja Alispahić - "nisu usmjerene tek na navodnu odbranu pederskih sloboda, već na ovladavanje zakonodavnim, političkim i društvenim mehanizmima, u svrhu nametanja jednog protuprirodnog sistema vrijednosti."

Ako je, međutim, pederizam "ovladavanje zakonodavnim, političkim i društvenim mehanizmima" u cilju uspostavljanja "totalitarnog poretka", "teror manjine nad ugroženom većinom", pri čemu se, kako nas uči suvremena povijest, pederi ne libe ni "strašnih masakra" ni "iživljavanja nad žrtvom", onda upravo fundamentalistički fašizam Waltera, Ljiljana, baš kao sada Saffa, "samo dodatno" - što bi se reklo - "oslikava stanje pederskog uma".

Kako bi rekao Claudio Caniggia - "ako je kokain droga, onda sam ja narkoman" - a parafrazirao Fatmir Alispahić: "Ako je eliminacija drugačijih fašizam, onda sam ja fašist."
Na što Mujo stvarno nema druge, nego reći: "Marš, pederčino!"


Tekst preuzet sa Oslobodjenja

Komentari na tekst (31)
Objavljeno:
Da ne ostanem nedorecena u smislu poslednjeg komentara -tacnije da definisme do kraja na koju vrstu propagande se odnosi moja misao- ovo je propaganda za sve one koji misle kao osoba pomenuta u naslovu a u dijelu proglasavanja homoseksualaca kao osoba ,,kobnih,, po drustvu a i ,, svjetski poredak.,,
Misljenja sam upravo da se ove teme i pronalazenje ,,vjestica,, u drustvu, potezu u trenucima kada treba ,,skriti,, maskirati, one prave posasti i probleme u nasim duboko oskacenim drzvama.
Nepojmljivo je da neko ko je prezivio genocid pocinjen nad njegovim narodom,kao centralnu temu izabere gej populaciju i to bas u danima Ramazana. Znajuci da je ,,zapad,, na temu margnazlivonih grupa osjetljiviji od nas , te da se tekst koji je napisao Alispahic moze shvatiti kao govor mrznje prema odredjenoj grupaciji , samo po sebi se namece pitanje da li je poturanje tog teksta izvjesnim portalima koji se bore za istinu o genocidu u BiH zapravo pokusaj da se ti sajtovi ,,miniraju,odnosno da im se sankcionise rad.
Objavljeno:
Da ne ostanem nedorecena u smislu poslednjeg komentara -tacnije da defeinise-, ovo je propaganda za sve one koji misle kao osoba pomenuta u naslovu a u dijelu proglasavanja homoseksualaca kao osoba ,,kobnih,, po drustvu a i ,, svjestki poredak.,,
Misljenja sam upravo da se ove teme i pronalazenje ,,vjestica,, u drustvu potezu u trenucima kada treba ,,skriti,, maskirati, one prave posasti i probleme u nasim duboko oskacenim drzvama.
Nepojmljivo je da neko ko je prezivio genocid pocinjen nad njegovim narodom,kao centralnu temu izabere gej populaciju i to bas u danima Ramazana. Znajuci da je ,,zapad,, na temu margnazlivonih grupa osjetljiviji od nas , te da se tekst koji je napisao Alispahic moze shvatiti kao govor mrznje prema odredjenoj grupaciji , samo po sebi se namece pitanje da li je poturanje tog teksta izvjesnim portalima koji se bore za istinu o genocidu u BiH zapravo pokusaj da se ti sajtovi ,,miniraju,odnosno da im se izrekne zabrana djelovanja. Mozde biti da se iza navodne homofobije , krije upravo ta namjera.
Objavljeno:
Dežuloviću, polemiši sa Alispahićem koliko te volja ali ne uznemiravaj žrtve agresije i genocida u Bosni!!
Degutantno je dovoditi žrtve agresije u kontekst vašeg obračuna oko "pederluka"!
Infantilno od Vas!
Objavljeno:
Primituvluka i komentara, gluho bilo!
Borise, ti vazda bio kralj, i ostajes
Objavljeno:
Objavljivaje ovog Dezulovicevog teksta zapravo je propaganda za sve koji misle kao Alispahic. Nekada je antiproganda najbolja propaganda. To je i ovdje slucaj A cemu praviti reklamu i njemu i njegovim istomisljenicima.
Objavljeno:
"Nerijtko su, kolumnisti, knjizevnici I slicne fele bukvalno placeni od ratnih profitra I kriminalnih struktura da javno ,,cerece ,, one koji se usude napisati bilo sta sto je protivno njihovim imperijama I diktatorima."

Krasno Sonja!
Da dodam sljedece:
Citirano nije nista specificno za Balkan.Tvrdim odgovorno da se ista matrica primjenjuje na svakoj zemljisnoj tacci.
No,ima razlike u samom cinu brutalnosti kada se nastoje pobrati soldi za placenicku ujdurmu.
Razlika je u moralu i zakonima koji trpe ili ne trpe vandalizam placenika.
Zatim,izostavila si naglasak dati na profesore i akademike.
Kako je i Fatmir ,po mom skromnom znanju,profesor (bar latentni) to se i njegovo djelovanje treba sagledavati i ispod recenog zvanja
Pridodaj enciklopedijsko znanje profesora i akademika tematici placenika.
Sta ces uociti??
Sa istrazivackim novinarstvom ces doci do sljedeceg:
Profesori i akademici prodaju svoje znanje tamo gdje se trazi.
Moralnost je istrosena i apstrahirana kada je biznis u pitanju.
Ako je tako,a jeste,tada profit regulira bit covjeka.
Taj isti profit ce znanje profesora i akademika ujarmiti u svoju zapregu.Tada nastupa ona kolska bitka iz Rim-skih arena.

Profit nije dat jednim tajkunom ili samo drzavom.
Profit za kojim profesori i akademici jure su dati sa vise tajkuna u jednoj drzavi.akoli profesori i akademici rade kao obavjestajci tad i rade za vise drzava.Sasvim logicni zakljucak zbog kojeg stavljam ruku u vatru da je istinit.Naravno,Bosna je u fokusu i njena inteligencija kad ruku stavljam u vatru.
I sta se desava??
Profesor i akademik ce prodavati svoje enciklopedijsko znanje,ne razum-daleko je to od razuma ali je blizu amoralnoj masini, drzavi i ISTOVREMENO davati usluge tajkunima-vlasnicima nekretnina -nosiocima industrijske proizvodnje.
Nije problem u davanju znanja(neznanja) istovremeno drzavi i raznim tajkunima.
Problem je sto taj profesor i akademik znaju ples drzave jer su pisali note za taj ples a potom tajkunima prodaju VIRUS za bolesno -"zdravo "drustvo kojima su u Ustavu i zakonima tezili.
Dakle,slobodno Fatmira stavi ,bez griznje savjesti,u opisane rabote profesora i akademika.
Piskaranje o nekakvim gejima i njihovoj najezdi na moral drustva je nista drugo da nastojanje autora da se prikazu u svjetlu zastitara moralnosti kako bi javnosti skrenuli paznju i zadeverali ih marginalnim stvarima.
Dok se javnost batrga sa perifernim problemima tad i nece doci do upita o glavnom problemu morala i harmonije zajednice.
Time produzavaju vijek svog postojanja a postojanje kao anarhija djelovanja bez izgleda da nosioc ,svekolikog,rastrojstva covjeka i zajednice bude sankcioniran.

Tko je svijetla tacka u koju masa treba gledati??
Novinar kao covjek koji uplivom u prljave vode pise o sastojcima prljavstine.
Svakako je Ustav,sa svojim univerzalnim vrijednostima,garant za cistu vodu sa svojim zakonima kao filterima.
Samo...problem je tko tumaci ustav.
Ponovo se javlja inteligencija(profesori,doktori,akademici) koja je nanijela necistocu.
Duga prica.Treba je zavrsiti ma kako bolno djelovala.
Objavljeno:
FATMIR , njegovi advokati , mentori i pristalice SU KLONIRANE OVCE NAJVEČEG BOS.NACISTIČKOG IDIOTA REISA MULA MUSTE VISOČKOG ... Vi i Fatmir ste garant nestanka jedinstvene BiH ,,, imbecili koji če navuči belaj na glavu preostatku normalnih Bos.Muslimana ... Vas bi pod hitno MORALI PROTJERATI U JEMEN ILI POSLATIU JEDNOM PRAVCU USVEMIR ... Gadovi vehabijski ...
Objavljeno:
...auuuu...šta je ovih branitelja lika i nedjela....
Objavljeno:
clanak jelos i procitah ga dopola, srecom i kazemsrecom jer kad naidjem na spomenutog kolumnistu to i preskocim, ne znam sta bi mi to moglo promjenit u pogledu na bilo kojeg covjekada saznam njegovu spolnu orjentacijuniti bi to u meniizazvalo neku posebnu zelju da raspravljajuci se s bilo kim o bilo kojem svjetonazoru ulazimunjegovu intimu, svetito u konacnici dodje na isto jalzavrsio ekspresno faks tepiso u listicu kojije zna se kako financiran jal bio priuceni novinarcicsad demokrat sad pisarcic nekog tajkuna uvjek si u tim svimprofilima blizu ''politickih tranzicijskih kretanja'' pa zakljucis onda i da mos bit pametan, cinjenica jepak da je homoseksualaca spram kojih imam intimni neiskazani animozitet jako mnogo i dace oni cekati da iskoce skupa sa ultradesnicarima i da udju u vlast kad vec mainstreama i nema i pogodite naravno oni se nece svadjati nego biti jos bolje placeni od ovih danasnjih vlasnika suvlasnika i njihovih simpatizera :-)
Objavljeno:
Stvarno si usro motku sa ovim tekstom,sigurno te nedostatak testosterona nagoni da toliko cesto ponavljas rijec peder nakon sto su te kastrirali,pa curica prica iz tebe......jadan si i totalno neduhovit Dezulovicu.
Objavljeno:
Ja bih samo citirala jednog našeg akademika " U društvu kakvo je naše sadašnje i među intelektualcima i moćnicima kakve mi imamo, časno je biti Fatmir Alispahić "
zato Borise bolje se baci na haiku poeziju ona ćete smiriti, a vole je i pederi ;-)
Objavljeno:
Ti si nama ovdje i pored animoziteta prema Fatmiru "navaljao" brdo gluposti i pokušao da inoviraš neke nove termine poput "križarski džihad". Vidi se da nerazumiješ elementarne stvari koje zdrava ljudska logika prihvaća. jedno su samo u pravu: Pederluk, je sada ne samo bolest pojedinaca, nego i društva, a šire je likova kao ti i slični.
Zato je tebi u ime Fatmira, ali i u svoje lično ime kažem: "Marš pederčino".
Objavljeno:
Povodom teksta F.Alispahica oglasila sam se vec na jednom portalu i izinijela jasan stav da su marginalizovane grupacije, poput homoseksualaca, u najmanjju ruku ugrozene, te da cu uvijek stati u njihovu odbranu.
Ovdje na Balkanu dobro nam je znano da se svi ,,kad tad, najdjemo u poziciji neprilagodjenih , onih koje treba ubijati ,istraziti, protjerati. Elem, nakon tog teksta autora Alispahica , koga ne poznajem, naletjeh na ovaj I jos jedan,,analiticki,, clanak , ovaj drugi na e-novinama, kojima je zajednicko jedno -I ovaj Dezulovicev artikl I onaj na e-novinama su samo dva poziva , opet na obracun , ali ovog puta sa autorom spornog teksta.
Pitame se- da li se na pozivom na,, agresiju,, i ,,kamenovanjem ,, Alispahica , pomaze gej populaciji sto je valjda krajni cilj ovih analiza. Apsolunto ne - samo se taj jaz - i netrplejivost prema piscu teksta ili homoseksualcima povecava. Otkud potreba da se umjesto pojavom , a sto Dezulovic ite kako dobro radi, bavimo licnoscu koja provokativno pise o toj pojavi.
Nije tesko , kratkom posjetom sajtovima I pregledom dnevne I nedjeljene stampe diljem nesrecnih nam prostora bivse Juge, primijetiti da se novinarstvo, ako ga vise I ima, ne bavi analizama pojavama vec medjusobnim lemanjima kolega , uslovno receno ,,iz suprotnog tabora. Cilj znaci nije kritika negativnih pojava vec ubiranje poena kroz takmicenje u ,,pljuvanju u dalj ,, sa drugom zaracenom medijskom stranom.
Nerijtko su, kolumnisti, knjizevnici I slicne fele bukvalno placeni od ratnih profitra I kriminalnih struktura da javno ,,cerece ,, one koji se usude napisati bilo sta sto je protivno njihovim imperijama I diktatorima. Tako sam I ja nedvano bila temom brljanja jednog samozvanog knjizvenika , placenog od izvjesnog bosanskog tajkuna , I to gdje – u ,,slobodarskim ,, e-novinama.
Isti ,ili slican slucaj je I u Crnoj Gori gdje su drzavni mediji u sluzbi pretorijanske garde i narko bosova , pa se u njima poziva na linc onih medijskih poslenika koji se usude uputiti kritike ovom , u Crnoj Gori , u svakom smislu, duboko ruiniranom drustvu.
Sve ovo pobrojah iz jednog prostog razloga – za sve one koji zele zastiti gej populaciju mnogo bi produktivnije bilo da su se bavili pricom o njihovoj ugrozenosti kroz konkretne primjere umjesto sto je citava poenta I autora ovog teksta a I brojnih komentara , u ovom slucaju , ,,udaranje,, po Alispahicu.
Time je cilj promasen I svi su u ovoj prici , po mom skromnom shvatanju -na gubitku .
Objavljeno:
Sto bi rekli nasi nadrealisti, "necu reci da ti je clanak glup, reci cu da je specifican".
Citajuci sta si napisao, jedini zakljucak koji je ocit, da imas strasan animozitet prema Fatmiru,a pogotovu prema idejama koje on zastupa. Po citiranju njegovih tekstova, primjetno je da si njegov redovni citatelj. Tvoji stavovi primitivnog sarkazma po pitanju protivljenja i protivnika najezdi pederluka u BiH, su vise nego smjesni. Stavise djelujes kao neki suptilni peder.
Objavljeno:
Za izdahnak.Bolje da uzdahnak bi bio,uzdahom jerbo, u glave tvoje sivi i bijeli nepohovani dio,čisti bi zrak ulazio..ulazio.. prosvjetlio,pa bi sebi jasniji bio.Hermetikom izludio.
Objavljeno:
U Fatmira akvariju najvise zelenih ribica.Sve su mu ribice
ravnopravne,al one zelene,nekako najravnopravnije!
Objavljeno:
Ako je Fatmir institucija - onda je Pederska institucija
Objavljeno:
borise trosis vrijeme na budale
Objavljeno:
Ewetiga

Objavljeno: 11.08.2011 - 08:01

"Interesantna rečenica o "reviziji suvremene povijesti koja je rat u Bosni tumačila kao srpsku agresiju". Biti "peder" i pederisati se" u ovdašnjim žargonima značilo je i "izigravati nekoga ili nešto",kao kad bi npr.neke budaletine /namjerno množina/ izigravale "nacionalne vođe"..dakle nije daleko od istine da su rat i poveli "pederi"!


Treba ti vjerovati!
To te daje i to te odaje!

Ma...zasto mislis da ces biti izuzet od kazne za pocinjena djela optuzujuci onog ko te hebavao pa te ostavio da se danas bavis prostitucijom??
Objavljeno:
BEiHA

Objavljeno: 11.08.2011 - 13:26

""Ovaj Dežulović se toliko boji Fatmira da ima noćne more od njega. To kažem zato što je ovaj gore text jedna smušena bljezgarija bez ikakvog smisla...Fatmir izaziva strahopoštovanje i zavist kod ovakvih kao što je Dežulović pa on, budući da to ne želi priznati, onda pljuje. Zaboravlja da je Fatmir A. visoko iznad njega i da će uspjeti popljuvati samog sebe. Iz texta se vidi da je i uspio u tome.""


haha...zenska glavo...poslusaj sljedece; Dezulovic je deklarirani primalac muske cune dok je Fatmir dvalac(hebac) guzicara muskih poput Dezuloviceve.
Haj' ti sad izaberi sto tebi pase!
Naime,izabrala si Fatmirovu cunju.
No,ne prisvajaj je bona.
To prisvajanje i pravdanje prisvajanja ostavi sebi za intimu,intima kao amanet, kad te budu tabutom opjevavali i dovu ti ,u cast Fatmirovog hebavanja, ucili..
Mujo i Suljo koji pricaju viceve Dezulovicu su nista drugo do erogene zone Dezulovica kojim nadrazuje Alispahica.
Ti mu ga dodjes kao neki sekundant u klupku zmija koje se heterogeno hebavaju.Nije dobro!
Nije mi samo jasno zasto se doticni portal bavi natpisima heterogenih individua
Akoli traze diskusiju po heterogenosti ondak...ondak prozivam i dezulovica i alispahica da razmjenimo,ne cunja guzi-guza cunji,razumsku korespodenciju.
Hvala!
Objavljeno:
Bravo gosn Dezulovicu, jedan od vasih najboljih clanaka.

I da potvrdim: Fatmir je pedercina i to latentna.
Objavljeno:
Nisam nacionalista ali i ovii mi multinacionalisti iz Oslobođenja i svega bliskog SDP-u i ostalim multinacionalističkim stvatima idu na neku stvar.

Fatmir je institucija za ovoga Borisa, a pederi i pederluk tj. homoseksualnost je poremećenost odnosno izvjesna vrsta bolesti za koju nema lijeka.

Ne daj Bože nikome mome.
Objavljeno:
Ovaj Dežulović se toliko boji Fatmira da ima noćne more od njega. To kažem zato što je ovaj gore text jedna smušena bljezgarija bez ikakvog smisla...Fatmir izaziva strahopoštovanje i zavist kod ovakvih kao što je Dežulović pa on, budući da to ne želi priznati, onda pljuje. Zaboravlja da je Fatmir A. visoko iznad njega i da će uspjeti popljuvati samog sebe. Iz texta se vidi da je i uspio u tome.
Objavljeno:
Pa ne znam bas Fatmir je nako vise za vehabije, dok ovaj Dezulovic on se prodaje pod te liberalne i urbane za njega nebi stavio ruku u vatru da ga nije primo u ODVOD. Jos ih i brani!?
Objavljeno:
znate sta, Fatmir je u pravu! 100%. Pederi nam unistavaju drzavu i vode nas u propast, pederluk je nesto najgore sto nam se moglo desiti! Pederi su nam preuzeli svaki dio naseg bivstvovanja, i to je potpuno tacno. Gdje god se okrenem vidim samo pedere: pedere na ulici koji otimaju zenama tasne; njihovu bracu pedere-u-plavom koji stoje sa strane, gledaju tu otimacinu i nista ne rade; vidim pedere u svakoj domacoj firmi koja radnicima ne isplacuje plate, a pije im krv na slamku; pod hitno treba zabraniti djelovanje pederima iz elektroprovrede koji su poskupili struju. O pedercinama iz kojekakvih NGO Telecoma ne vrijedi ni raspravljati - ti su najpederskiji od svih vrsta pedera. Treba prognati iz zemlje pedere koji sjede u parlamentu vec mjesecima, primaju basnoslovne plate svaki mjesec, a jos se nisu dogovorili niti oko jedne jedine stvari. I svi smo mi pederi, jer nam je svima dobro u nasim malim torovima i jer se ne bunimo protiv gore nabrojanih pedera!
I samo da se zna: gay is OK. Ali pedere stvarno ne volim!
Objavljeno:
da budem iskren i sam se pitam, meni je fatmir osim sto je zvanicno psihijatrijski pacijent vazda imo du jednu prikrivenu feminiziranu notu
ono dovoljno je njezan da bude primalac :-)
Objavljeno:
Dezulovic svaka cast. VRH !!!

Jos uvijek mi nije jasno kako ovaj fasista Alispahic ima uopce prostor u medijima. Trovac omladine.
Objavljeno:
...nije fatmir "peder"...on je šešelj...
Objavljeno:
Ok, pretpostavljam da je Fatmir pretjerao sa svojim člankom, možda zbog toga što u Bosni još uvijek nema toliko pedera, ali nije loše primjetiti sljedeće:DA JE KOJIM SLUČAJEM OTAC AUTORA GORE NAVEDENOG ČLANKA VOLIO ČMAR ISTI NE BI BIO ŽIV DA LAPRDA NAOKOLO!!!
Objavljeno:
Ok, pretpostavljam da je Fatmir pretjerao sa svojim člankom, možda zbog toga što u Bosni još uvijek nema toliko pedera, ali nije loše primjetiti sljedeće:DA JE KOJIM SLUČAJEM OTAC AUTORA GORE NAVEDENOG ČLANKA VOLIO ČMAR ISTI NE BI BIO ŽIV DA LAPRDA NAOKOLO!!!
Objavljeno:
Interesantna rečenica o "reviziji suvremene povijesti koja je rat u Bosni tumačila kao srpsku agresiju". Biti "peder" i pederisati se" u ovdašnjim žargonima značilo je i "izigravati nekoga ili nešto",kao kad bi npr.neke budaletine /namjerno množina/ izigravale "nacionalne vođe"..dakle nije daleko od istine da su rat i poveli "pederi"!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.