Banjalučani, popusti u kafanama i trgovinama sutra, saznajte više!

Banjaluka

Banjalučani, popusti u kafanama i trgovinama sutra, saznajte više!

Piše: Buka

Banjalučki ugostitelji i trgovci odazvali su se pozivu Gradske uprave da učestvuju u proslavi Dana grada, pa će sugrađani 22. aprila u dodatnom danu kupovine moći da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u užem centru grada.


Ovaj cjelodnevni program nazvan Banja Luka „Divan dan”, u organizaciji Udruženja ugostitelja Banja Luka i trgovina u centru grada – omogućiće Banjalučanima da uz određene popuste, uživaju i u muzičkim programima koje će prirediti ugostiteljski objekti, te u specifičnim proizvodima pojedinih pekara.

U dogovoru sa trgovcima i ugostiteljima, 22. aprila – zaključkom gradonačelnika Igora Radojičića, omogućeno je duže radno vrijeme, i to u periodu od 07.00 do 02.00 časa  mogu da rade svi ugostiteljski objekti na području grada Banje Luke, a u periodu od 07.00 časova do ponoći mogu da rade trgovinski objekti pravnih lica i preduzetnika u ulicama: Veselina Masleše, Bana Milosavljevića, Jevrejskoj i Srpskoj.

 

 

Komentari na tekst (2)
Objavljeno:
Hljeba i piva...
Objavljeno:
Da samo zna kako potaknuti proizvodnju ovako kako zna poticati potrošnju, bio bi ipak nešto malo više od običnog magarca koji bi Banjaluku u XXI vijeku da grije na drva, dok ovi što su opeljili toplanu, poput čelinačkog hahara Zorana Savičića, i danas nesmetano operišu po Banjaluci i troše pare koje su od toplane ukrali prije dvadeset i pet godina - eto koliko je to para bilo. Patetičan je, skoro pa kao i kad hini da razumije i potiče kuluturu.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.