<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Matthew McConaughey jednom običnom rečenicom objasnio važnost očeva u odgoju djece

Rečenica

Naravno da ta rečenica može i mora vrijediti i za majčinstvo

23. april 2017, 12:00

 ZNAMO da je Matthew super svestrani glumac, uvijek pozitivan i nasmiješen, odličan sportaš i uopće čovjek koji ne krije strast za životom, a iako nismo baš stručni da ocjenjujemo njegove očinske sposobnosti, doista vjerujemo da je i na tom polju gotovo pa savršen.

O tome svjedoči jedan njegov citat zbog kojeg su ga horde obožavateljica zavoljele još više, kada je izjavio da vjerojatno nema bolje stvari koju jedan otac može pružiti svojoj djeci, a to je da ona svaki dan vide koliko volite njihovu majku. A čak i da nije riječ o njegovom izvorno citatu, zaista je lijepo kada tako nešto javno kaže jedna ovako popularna javna ličnost. 

Naravno da svaki otac može i čini puno više od toga, ali način na koji se tata ophodi prema mami izuzetno je važna za njihovo poimanje ljubavi i poštovanja – nešto što se ne može naučiti riječima i teorijom već samo i jedino praksom.

Ne sumnjamo da njihovo troje djece odrasta u domu punom ljubavi i poštovanja, no isto tako mogli bismo reći da ta njegova slavna rečenica može i mora vrijediti i za majke.