<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kerum HRT-ovoj novinarki: Vi se Bogu ne klanjate i ne molite, a ja mu se molim

Mediji

U povodu godišnjice otvaranja Zapadne obale, Željko Kerum je, komentirajući povlačenje splitsko-dalmatinskog župana Zlatka Ževrnje iz utrke za novi mandat, kazao kako je Ževrnja žrtva jednog dijela HDZ-a i da su mu namjestili igru.

26. april 2017, 12:00

Dodao je kako neće poduprijeti Blaženka Bobana te da će imati kandidata za župana i da će to biti iznenađenje.

Pitanje HRT-ove novinarke Ivane Šilović o dugovima i hoće li ih riješiti isprovociralo ga je. Upitao ju je kome je dužan, Šilović je rekla da je, među ostalim, dužan i HRT-u. Ja HRT gledam svakodnevno, zašto HRT ne pošalje ovrhu, upitao je Kerum. To što vi govorite je neutemeljeno i neistinito, zbog toga možete ostati bez svoje plaće i onda ćete i vi biti dužni pa ćete poslije plakati. Morate govoriti istinu, dodao je.

Bog sve vidi! Vi se Bogu ne klanjate i ne molite, a ja mu se molim! Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli, nastavio je. Upozorio je Šilović da pazi što govori i da je može biti sram HRT-ova mikrofona koji nosi, a upotrebljava ga u predizborne svrhe.