Dodik i Cvijanović: Nama ne treba kredit MMF-a

zajednički

Dodik i Cvijanović: Nama ne treba kredit MMF-a

Piše: Klix.ba/RTRS

Komentarišući neusvajanje seta Zakona o akcizama u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, predsjednik RS-a Milorad Dodik i premijerka RS Željka Cvijanović naglasili su da Republika Srpska ne zavisi od aranžmana sa MMF-om, ali da su ovi zakoni dio Reformske agende.

Naglasili su da Vlada Republike Srpske, ali ni SNSD u tome više neće učestvovati i da će oni koji su takvu odluku donijeli na nivou BiH, svoje stavove morati da objasne predstavnicima međunarodne zajednice, prenosi RTRS.

Inicijativu stranaka opozicije za smjenu Vlade Republike Srpske ocijenili su kao smiješnu, jer kako su rekli, ove stranke u NSRS nemaju većinu zastupnika. Dodik je naglasio da je posebno smiješna izjava iz SDS-a da će odbiti premijersko mjesto koje im, kako kaže, niko nije ni ponudio.

Dodik i Cvijanović su ponovili da neće biti nikakvih smjena u Vladi RS-a, da je inicijativa za smjenu Vlade Republike Srpske skretanje pažnje sa nefukcionisanja vlasti na nivou BiH i da bi se SDS trebao više baviti rješavanjem ovih problema umjesto što predlaže ono što je nesprovodivo.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović jednoglasno su poručili da je priča o akcizama završena dodajući da ne funkcioniše vlast na nivou BiH.

"Vidim potrebu da opozicija pravi galamu da skine pažnju javnosti sa onih dešavanja u okviru svih tih političkih partija, posebno SDS-a, koji se suočava sa velikim problemima na terenu gdje ima nekoliko šefova, nekoliko predstavnika partije i ljude koji nude određene aranžmane i slično. To je haos i rasulo", ističe Cvijanović.

 

 

Komentari na tekst (12)
Objavljeno:
Trebate li zajam? Jeste li u financijskoj krizi ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirenje duga ili plaćanje računa ili početak lijepog posla? Imate nisku kreditnu ocjenu i teško je dobiti kapitalni kredit od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Ovo je vaša prilika da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo toga. Osobni zajam, širenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s teškim novcem. Nudimo zajam uz nisku kamatnu stopu od 3%. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte; dennisgleeson@yahoo.com
Objavljeno:
Pozor svima Želimo obavijestiti javnost da je PATIENCE CAZORLA kreditna tvrtka trenutno davanje kredita po prihvatljivoj stopi od 2% godišnje kamatne stope. Ako vam je potrebna financijska sredstva za širenje poslovanja, poljoprivrednu namjenu, otplatu duga i obrazovnog kredita onda vam možemo pružiti veliku pomoć i pomoć. Za više upita o našem kreditnom programu preporučujemo da se obratite našoj službenoj adresi na adresi: (Patienceloanfirm@gmail.com).
Objavljeno:
Nudimo zajmove pojedincima, tvrtkama i suradnji Korporacije po kamatnoj stopi od 3% godišnje, minimum Iznos koji možete posuditi iznosi 2.000,00 dolara SAD Najviše od 10 milijuna dolara. Dovršite sljedeće na raspolaganju: 1. Naziv podnositelja zahtjeva: ... 2. Dob: ...................... 3. mjesto: ................. 4. Iznos potreban ........ 5. Trajanje: ................. 6. Telefonski broj ............. 7. Broj faksa ............... 8. Svrha zajma ........... 9. fiksna adresa 10.nacionalna i.d / vozačka dozvola Kontaktirajte e-mail:( amerisavefinancials@gmail.com)
Objavljeno:
Nudimo zajmove pojedincima, tvrtkama i suradnji Korporacije po kamatnoj stopi od 3% godišnje, minimum Iznos koji možete posuditi iznosi 2.000,00 dolara SAD Najviše od 10 milijuna dolara. Dovršite sljedeće na raspolaganju: 1. Naziv podnositelja zahtjeva: ... 2. Dob: ...................... 3. mjesto: ................. 4. Iznos potreban ........ 5. Trajanje: ................. 6. Telefonski broj ............. 7. Broj faksa ............... 8. Svrha zajma ........... 9. fiksna adresa 10.nacionalna i.d / vozačka dozvola Kontaktirajte e-mail: amerisavefinancials@gmail.com
Objavljeno:
SVJEDOČANSTVO O KAKO DOBROJEMOJ ZAJMU NA INTERNETU, OD ALDEN MOORE LOAN FIRM, Ja sam gospođa Carol Webb iz Orlando Florida-Sjedinjene Države. Bio sam iznimno potreban zajam za moje poslovanje jer je moj posao bio nizak, a nalazio sam se teško dobiti kredit od banaka i druge financijske korporacije zbog moje kreditne ocjene. Bila sam očajna pokušati iskoristiti gotovo svaku priliku za zaradom na internetu i došla sam do svjedočenja jedne gospođe Adrienne Lucas o tome kako je dobila zajam od zajmodavca ovdje na internetu nazvanoj Alden Moore Loan firm i ona je napisala o njihovu pravi pružene usluge, osjetio sam dah svježeg zraka u svom duhu i odlučio sam im dati probati. napisao sam tvrtki za kreditiranje putem svoje adrese e-pošte: (aldenmooresloanfirm@gmail.com) Konačno sam došao preko pravi vjerovniku i uslugu u koju mogu vjerovati, s toliko radosti u mom srcu kažem vam sve da Alden Moore tvrtka nije razočarati! Usluga koju mi ​​je posudio bio je izvanredno čudesan, a sada je budućnost izgleda briljantno za mene i za moju tvrtku jer mi je dopušteno da dobijem iznos kredita ($ 50.000). Ako morate kontaktirati bilo koju tvrtku da biste dobili bilo koji iznos kredita koji vam je potreban danas, uz nisku kamatnu stopu od 2% i bolji raspored plaćanja, kontaktirajte Alden Moore Loan Services putem e-maila (aldenmooresloanfirm@gmail.com)......
Objavljeno:
Zajmovi za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 10.000,00 eura do 20 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% zajma Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju biti preko 18 godina Ova je transakcija 100% sigurna za sve korisnike Za više informacija o bonusu molimo da nas kontaktirate putem e-maila:(angiemorganfirms@live.com)
Objavljeno:
Prijavite se za hitan zajam za financijsko poslovanje, tako da kontaktirate (angiemorganfirms@live.com)
Objavljeno:
Trebate li kredit iz bilo kojeg razloga ako nas kontaktiramo danas na ericfinancee@gmail.com ili posjetite našu web stranicu ericfinancee.wixsite.com/financiranje
Objavljeno:
Dobar dan moj narod Hrvatske SVJEDOČANSTVO O NAČINU ZAHTJEVA ZA KUPNJU KUĆE IZ REALNE I GENUINE ZAJEDNIČKA TVRTKA POZIVA DAVID SMART LOAN COMPANY. Ja sam vrlo sretan danas i Bog blagoslovi DAVID SMART zajam društvo. , Moje ime je Margarida maria Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu U braku sam, tražila sam istinsku tvrtku za zajam proteklih 5 mjeseci za kupnju kuće sve što sam dobio bio je hrpa prevara koji su me natjerali da im vjerujem i na kraju dana, oni su uzeli moj novac bez da daju ništa zauzvrat, sve moja nada je izgubljena, zbunjena sam i frustrirana, nikad nisam htjela imaju veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelj, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći, to ona zna kreditna tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita što mi je potrebno uz vrlo nisku kamatnu stopu od 2%, da je upravo dobila kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za zajam, jesam baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Nikada nisam vjerovao, ali pokušao sam i moju najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, ja sam sretan i bogat i ja sam zahvalio Bogu da takav zajam takve tvrtke i dalje postoje na ovom prevare diljem mjesta, molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam (davidsmartloancompany1@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i vaš život će se promijeniti kako je to učinio. Dovoljno je kontaktirati DAVID SMART KREDITI PODUZEĆA danas i dobiti vaš kredit od njih, Bog blagoslovi DAVID SMART zajam za svoju istinsku ponudu.  Pazite da kontaktirate DAVID SMART zajam za vaš kredit jer sam dobio svoje zajam uspješno iz ove tvrtke bez stresa.
Objavljeno:
Dobar dan moj narod Portugal SVJEDOČANSTVO O NAČINU ZAHTJEVA ZA KUPNJU KUĆE IZ REALNE I GENUINE ZAJEDNIČKA TVRTKA POZIVA DAVID SMART LOAN COMPANY. Ja sam vrlo sretan danas i Bog blagoslovi DAVID SMART zajam društvo. , Moje ime je Margarida maria Ja sam iz grada Abrantesa u Portugalu U braku sam, tražila sam istinsku tvrtku za zajam proteklih 5 mjeseci za kupnju kuće sve što sam dobio bio je hrpa prevara koji su me natjerali da im vjerujem i na kraju dana, oni su uzeli moj novac bez da daju ništa zauzvrat, sve moja nada je izgubljena, zbunjena sam i frustrirana, nikad nisam htjela imaju veze s kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od prijatelj, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći, to ona zna kreditna tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita što mi je potrebno uz vrlo nisku kamatnu stopu od 2%, da je upravo dobila kredit od njih, ona me je uputila kako se prijaviti za zajam, jesam baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Nikada nisam vjerovao, ali pokušao sam i moju najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, ja sam sretan i bogat i ja sam zahvalio Bogu da takav zajam takve tvrtke i dalje postoje na ovom prevare diljem mjesta, molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam (davidsmartloancompany1@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i vaš život će se promijeniti kako je to učinio. Dovoljno je kontaktirati DAVID SMART KREDITI PODUZEĆA danas i dobiti vaš kredit od njih, Bog blagoslovi DAVID SMART zajam za svoju istinsku ponudu.  Pazite da kontaktirate DAVID SMART zajam za vaš kredit jer sam dobio svoje zajam uspješno iz ove tvrtke bez stresa.....
Objavljeno:
Budite pametni i postani bogatiji za manje od 48 sati .... Sve ovisi o tome koliko brzo možete dobiti novu PROGRAMIRANU praznu ATM karticu sposoban sjeckati u bilo koji bankomat, bilo gdje u svijetu najmanji iznos koji možete iskoristiti za povlačenje je 700.000 dundi, iako je ilegalno, nema rizika da budu uhvaćeni, jer je to bilo programiran na takav način da se ne može pratiti, ona također ima a tehnika koja to čini nemogućim za CCTVs da vas otkriti .. za pomoć o tome kako dobiti svoj danas e-mail haker preko (Green.m11@protonmail.com)
Objavljeno:
Moje ime je Gina Acampora i govorim kao najsretnija osoba u čitavom divljom svijetu i rekla sam sebi da bilo koji zajmodavac koji spasi moju obitelj iz naše loše situacije, reći ću ime cijelom divljem svijetu i ja sam tako sretan što mogu reći da se moja obitelj vratila zauvijek jer sam imala potrebu za kreditom od 100.000 eura kako bih započeo svoj život posvuda, zbog moje profesije kao jedine mame, s 4 djece i cijelim se svijetom činilo da je visio na mene dok nisam upoznao Boga poslao zajam Društvo koje je promijenilo moj život i moju obitelj, Boga strašna tvrtka, Nora Mildred, bila je spasitelj Bog poslao spasiti moju obitelj uz zajam 100.000 eura kontaktirajte joj noramildred.loan@hotmail.com
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.