Dodik i Cvijanović: Nama ne treba kredit MMF-a

zajednički

Dodik i Cvijanović: Nama ne treba kredit MMF-a

Piše: Klix.ba/RTRS

Komentarišući neusvajanje seta Zakona o akcizama u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, predsjednik RS-a Milorad Dodik i premijerka RS Željka Cvijanović naglasili su da Republika Srpska ne zavisi od aranžmana sa MMF-om, ali da su ovi zakoni dio Reformske agende.

Naglasili su da Vlada Republike Srpske, ali ni SNSD u tome više neće učestvovati i da će oni koji su takvu odluku donijeli na nivou BiH, svoje stavove morati da objasne predstavnicima međunarodne zajednice, prenosi RTRS.

Inicijativu stranaka opozicije za smjenu Vlade Republike Srpske ocijenili su kao smiješnu, jer kako su rekli, ove stranke u NSRS nemaju većinu zastupnika. Dodik je naglasio da je posebno smiješna izjava iz SDS-a da će odbiti premijersko mjesto koje im, kako kaže, niko nije ni ponudio.

Dodik i Cvijanović su ponovili da neće biti nikakvih smjena u Vladi RS-a, da je inicijativa za smjenu Vlade Republike Srpske skretanje pažnje sa nefukcionisanja vlasti na nivou BiH i da bi se SDS trebao više baviti rješavanjem ovih problema umjesto što predlaže ono što je nesprovodivo.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović jednoglasno su poručili da je priča o akcizama završena dodajući da ne funkcioniše vlast na nivou BiH.

"Vidim potrebu da opozicija pravi galamu da skine pažnju javnosti sa onih dešavanja u okviru svih tih političkih partija, posebno SDS-a, koji se suočava sa velikim problemima na terenu gdje ima nekoliko šefova, nekoliko predstavnika partije i ljude koji nude određene aranžmane i slično. To je haos i rasulo", ističe Cvijanović.

 

 

Komentari na tekst (4)
Objavljeno:
Kada se suočite sa finansijskim poteškoćama, možda ćemo biti primorani da zatražimo finansijsku pomoć bliskom prijatelju, članu porodice ili čak i pojedincu. Ovo je situacija koja je uvijek teško pozajmiti novac svom voljenom. Neophodno je da se međusobno zaštite i obezbede priznavanje duga, a zatim i otpuštanje na kraju kredita. Za skromnost, neki ne vole da pričaju o tome naglas. S obzirom na sve ovo, stoga sam stavio na raspolaganje onima kojima je potreban gotov novac da bi se suočili sa finansijskim teškoćama kako bi konačno prekinuli zastoje koji su bankama dali novac. Dakle, ako vam treba kredit ne oklevajte da nas kontaktirate putem e-pošte kao davidpetersonloanfirm1@outlook.com
Objavljeno:
Dobar dan tražioci kredita dolaze rešenje za vaše finansijske probleme, ja sam g. Henri Daglas legitimni zajmodavac koji nudi zajam manje finansijske privilegije loše prihvaćene kreditne rezultate ste tražili kredit u svaku svrhu vam je potreban kredit da započnemo posao ovde dolazi do kraja vaših finansijskih problema, naši uslovi su veoma jednostavni, a kamatna stopa je znatna, daju kredite sa niskom kamatnom stopom od 3%. Nikada nećeš žaliti ništa u ovoj kreditnoj transakciji, jer ću te osmijehiti. zato što niste rođeni da budete gubitnik želim da shvatite činjenicu da mi daju dugoročne i kratkoročne kredite što čekate što je pre moguće zašto ne probate Henry Douglas Loan Firm i budite bez dugova . Naša kompanija je zabilježila dosta prodora u pružanju prvoklasnih finansijskih usluga našim klijentima, posebno u oblasti sindikata kredita i obezbeđivanja kapitala za pojedince i kompanije. Doneli smo bolju industriju i vratili smo dobre poslovne ideje obezbeđivanjem sredstava za njihov početak. Imamo mrežu investitora koji su voljni da obezbede sredstva od bilo kog iznosa pojedincima i organizacijama za pokretanje poslovanja i poslovanja. Mi smo grupa energetskih i iskusnih kreditnih stručnjaka sa temeljnim poznavanjem finansijskih tržišta. Uopšteno mi nudimo hipoteke, kreditne kredite za stanare i loše kreditne kredite komercijalne kredite, start-up-obrtne kredite, građevinske kredite, auto kredite, hotelske kredite , da li vam je potrebna bilo kakva vrsta kredita, bilo koji zainteresovani klijent bi trebalo da me kontaktira što prije (henrydouglasloanfirm@gmail.com)
Objavljeno:
moj dobar državljanin Hrvatske, živim u Dubrovniku gdje živim sa svojom ženom i djecom, danas želim reći svima da su globalna provizijska tvrtka stvarna, jer sam samo isplatio iznos kredita od 120.000,00 dolara danas i unutar 12 sati, i kontaktirajte ih kad god vam je potrebna kredit bilo koje vrste. kontaktirajte e-mail globalprovissioncompany@gmail.com za više informacija o tome kako dobiti zajam i lako riješiti svoje probleme. Mendoza
Objavljeno:
moj dobar državljanin Hrvatske, živim u Dubrovniku gdje živim sa svojom ženom i djecom, danas želim reći svima da su globalna provizijska tvrtka stvarna, jer sam samo isplatio iznos kredita od 120.000,00 dolara danas i unutar 12 sati, i kontaktirajte ih kad god vam je potrebna kredit bilo koje vrste. kontaktirajte e-mail globalprovissioncompany@gmail.com za više informacija o tome kako dobiti zajam i lako riješiti svoje probleme. Mendoza
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.