Bakir Izetbegović: Nisam znao da moja supruga ne smije putovati mojim automobilom

Automobil

Bakir Izetbegović: Nisam znao da moja supruga ne smije putovati mojim automobilom

Piše: Buka

O aferi službeni automobil oglasio se Bakir Izetbegović

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je u ekskluzivnom gostovanju u emisiji Pressing na N1 govorio o aktuelnom stanju bh. vlasti, političkim previranjima i  stanju u bh. društvu.

O "aferi službeni automobil" kazao je da nije znao da mu supruga radi vlastite sigurnosti ne može koristiti njegov službeni automobil.

"Nisam znao da moja supruga ne smije putovati mojim automobilom. To se nigdje na svijetu ne problematizira. Ako moja supruga može nastradati zbog toga što sam ja član Predsjedništva, onda se ja moram pobrinuti da je zaštitim. Kada sam rekao svom vozaču da je odveze, niko mi nije rekao da to ne može. Nigdje na svijetu nemate da supruga jednog člana Predsjedništva nije zaštićena. Uredu, nisam znao i ja ću se dalje pobrinuti za svoju suprugu".

Podsjetimo kako ovaj službeni automobil automobil kojim je gospođa Izetbegović putovala u Tuzlu ne pripada Bakiru Izetbegoviću, već je on u vlasništvu Predsjedništva BiH, odnosno građana BiH.

 

 

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Da vi uvaženi članu trojice jednakih, radite svoj posao kako treba, da se BiH razvija, ja bi vam to halalio, i podržao vas. Ovako kako radite ja bih vam uzeo i ti auto.
Objavljeno:
Ma puši racku, papak!!! Sarajevska ubleho, pa to su novci poreskih obveznika, nasi novci!!!
Objavljeno:
da je glup ( o poštenju da ne govorimo ) to smo znali ali da je još i infatilan !!.Nije ni čudo da ga one dvije loperde,Dodik i Čović prave još više kretenom kako im odgovara.Jadni mi sa njima ,ali izgleda da stoji ona da svaki narod zaslužuje vlast koju ima.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.