Dani otvorenih vrata u STARline-u
Foto: Mercedes-Benz STARline, Facebook

SARAJEVO

Dani otvorenih vrata u STARline-u

Piše: PR

STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner, i ove godine će obradovati sve zaljubljenike u Zvijezdu najvećim događajem u godini, Dani otvorenih vrata, koji će se održati od 19.05. do 21.05. u terminu od 10:00 do 17:00 sati, na adresi Muje Šejte 7, Vogošća.

Ovaj događaj iz godine u godinu dostiže sve veće razmjere, potvrđujući veliku potražnju za Mercedes-Benz vozilima. STARline organizuje dane otvorenih vrata s ciljem edukovanja šire javnosti o Mercedesovim novitetima i važnosti održavanja vozila u ovlaštenim servisima.

U toku događaja svi posjetioci će imat slobodan ulaz u moderno opremljeni Mercedes-Benz servis gdje će uz pomoć visoko edukovanih i certificiranih stručnjaka iz STARline tima imati priliku da se informišu o procesu održavanja Mercedesovih vozila.

Iz STARline-a poručuju: 'Naša želja je informisati i edukovati klijente o mogućnostima održavanja Mercedesovih vozila, te im ukazati na kvalitet usluge koju nudimo u našoj firmi.' Vlasnicima trokrake Zvijezde je osiguran i besplatan pregled njihovih limenih ljubimaca.

Pored slobodne posjete servisnom centru, posjetioci će također imati priliku testirati različite klase Mercedes-Benz vozila, te se upoznati sa različitim sistemima koji Mercedes čine jednim od najsigurnijih i najkomfornijih vozila u autoindustriji.

Zainteresovanim kupcima su osigurane posebne pogodnosti prilikom kupovine vozila sa specijalnim cijenama kreiranim za Dane otvorenih vrata.

Uz navedena dešavanja, posjetioce zasigurno očekuje dobra zabava i druženje, a za mališane je osiguran poseban zvjezdani kutak. Ulaz je slobodan za sve željne boljeg upoznavanja sa Mercedes-Benz brendom i STARline timom.

 

 

STARline tim, Foto: Mercedes-Benz STARline, Facebook

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.