Divac žrtva nevjerovatne prevare koju mu je smjestio prijatelj

Srbija

Divac žrtva nevjerovatne prevare koju mu je smjestio prijatelj

Piše: Blic

Zoran Milašinović, nekad prijatelj i poslovni partner srbijanske košarkaške zvijezde Vlade Divca, uhapšen je pod sumnjom da je krivotvorio Divčev potpis i tako njegov stan od 450 kvadrata u Beogradu stavio pod hipoteku za kredit koji nije vraćao, piše Blic.

Uhapšena je i činovnica suda u Kraljevu koja je radila na ovjeri ugovora.

Cijelu priču bivši NBA centar je saznao kada su mu na vrata stana pokucali izvršitelji.

 
Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Pa kako sada to? A oni se ljudi samo navikli da oni budi ti koji ce da zavrcu narod , otkupimi i potkupima! Od blamaze iz Sacramenta kad su mu zatvorili butik jer je prodavao divljake, pa preko pranja para doticne Non Profit organizacije, preko namestaljke za ubistvo decaka Luke! Banda! Dodje djavo po svoje kad tad!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.