<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Beker: Ponovo vidim vatru na Novakovom licu

Novak

Mnogo kritika morao je da istrpi Novak Đoković zbog slabijih partija proteklih godinu dana, ali na mastersu u Rimu ponovo je podsetio na svoje najbolje dane.

21. maj 2017, 12:00

Mnogo kritika morao je da istrpi Novak Đoković zbog slabijih partija proteklih godinu dana, ali na mastersu u Rimu ponovo je podsetio na svoje najbolje dane.

 Ono što su svi primetili jeste emocija koju je Novak ispoljio u polufinalnom meču protiv Dominika Tima (6:1, 6.0). Ponovo stisnute pesnice, ponovo karakterističan uzvik posle osvojenog poena.

To je primetio i njegov bivši trener Boris Beker, koji na Tviteru ostavio poruku: „Posle dugo vremena video sam ponovo vatru na Novakovom licu“. 

I to nije bio kraj. Samo jedan izgubljen gem u meču naterao je Nemca da se ponovo oglasi: „Najbolji meč Đokovića u ovoj godini“. 

Boris Beker je poručio da se ne otpisuje tako lako igrač koji ima 14 grend slem titula, te da s nestrpljenjem očekuje finalni meč protiv Zvereva, koji je igra danas u 16 časova.

Čuo je Novak Đoković komentare Bekera i donekle se složio sa bivšim trenerom. 

„Pobeda protiv Tima jeste bio moj najbolji meč u godini, a najbliži ovoj partiji bilo je finale u Dohi protiv Endija Marija. Borio sam se s formom, ali na šljaci sam bio dobar. Osećao sam da podižem novo tenisa, jer sam u Monte Karlu nesrećno izgubio od Gofana, dok je Nadal u Madridu bio bolji. Tražio sam iskru o kojoj Beker priča. Zapravo tražio sam balans između vatre i smirenosti. Našao sam ga i sada sam srećan na terenu“, rekao je Đoković.