<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Britanski muslimani o napadu u Manchesteru: Neka se počinioci suoče s teškom rukom pravde

MANČESTER

Muslimansko vijeće Britanije i druge muslimanske skupine osudile su teroristički napad u Manchester Areni i pozvale ljude širom zemlje da "se udruže zajedno u potpori onima koji su najviše pogođeni".

23. maj 2017, 12:00

"Moje misli i molitve su sa žrtvama i njihovim obiteljima", napisao je u priopćenju Harun Khan, glavni tajnik Muslimanskog vijeća.

"To je strašno, to je zločin", kazao je Khan govoreći o napadu. "Neka se počinitelji suoče s teškom rukom pravde kako u ovom tako i u drugom životu", istaknuo je.

Odali priznanje policiji i spasilačkim službama

Čelnik Muslimanskog vijeća odao je priznanje policiji i spasilačkim službama, kao i civilima koji su pritekli u pomoć, pozvavši "sve one u regiji i diljem zemlje da se udruže zajedno u potpori najpogođenijima".

Muslimanska dobrotvorna organizacija Human Appeal, sa sjedištem u Manchesteru, i još dvije pridružene skupine u zajedničkoj su izjavi navele da su "zgroženi i zastrašeni ovim činom neselektivne mržnje koji je odnio živote tolikog broja nevinih ljudi".