<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Razbojnici napali atletičarku Srbije i prijetili joj smrću (VIDEO)

Nasilje

Na putu ka kući, gde su me čekali porodica i prijatelji da proslavimo moj povratak na zaletište, doživela sam veoma neočekivano i neprijatno iskustvo koje ću podeliti sa vama u videu

12. juni 2017, 12:00

Bacačica koplja Tatjana Mirković - Jelača doživjela je pravu dramu na putu u Srbiji, jer su je napala dvojica razbojnika dok je bila u automobilu.

Scena se odigrala se kod jedne od naplatnih rampi i bilo je užasavajuće!

Kao što je i sama napisala na Fejsbuku, uspjela je da ostane pribrana, a pošto se zaključala, huligani na sreću nisu uspjeli da otvore vrata automobila.


"Posle dve godine pauze, prvo zlato na državnom prvenstvu u Kruševcu. Takmičenje je izuzetno lepo ispraćeno kako od strane publike tako i organizatora. Medjutim, na putu ka kući, gde su me čekali porodica i prijatelji da proslavimo moj povratak na zaletište, doživela sam veoma neočekivano i neprijatno iskustvo koje ću podeliti sa vama u videu" napisala je ona na svom FB profilu.

"Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zločina, gde su nam pretili životima, a policija trenutno obavlja svoj posao.STOP NASILjU! napisala je ona.