<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Priča o tome kako su Donald i Melania završili zajedno nije nimalo lijepa

SAD

Prava moderna bajka

23. juni 2017, 12:00

BILO je to godine 1998. Tada 52-godišnji Donald Trump godinu dana je živio odvojeno od svoje druge supruge, Marle Maples, a šuškalo se da je u vezi s norveškom nasljednicom Celinom Midelfart, koja je u to vrijeme bila u svojim 20-ima. Celina je tijekom studija u New Yorku unajmila stan u Trumpovom tornju, te je tako upoznala današnjeg predsjednika SAD-a.

U rujnu sljedeće godine, Trump je otišao na party Njujorškog tjedna mode u klub Kit Kat na Manhattanu. Na tom tulumu bilo je očito da mu činjenica da je u vezi nije nikakav problem kad je riječ o upucavanju drugim ženama, a to je postalo posebno očito kad je ugledao Melaniju Knauss.

"Poludio sam. Trebao sam tamo upoznati drugu ženu, ona je bila supermodel i sjedila je pored Melanije. Trebao sam završiti s njom. Rekli su mi: 'Gle, tamo je ta i ta', a ja sam rekao: 'Zaboravite nju, tko je ova slijeva'", "romantično" je opisao tijekom gostovanja u emisiji Larryja Kinga 2005. godine.

Melania je tada imala 28 godina, a u New Yorku je živjela dvije godine. Kako je kasnije otkrila, u klub ju je pozvao organizator partyja, talijanski poduzetnik Paolo Zampolli. Upravo je on "otkrio" Melaniju i pobrinuo se da dobije američku vizu, a on je i osoba koja je upoznala Trumpa s njom.

"Želio je moj broj, ali bio je u tom trenutku na spoju, pa mu ga naravno nisam dala. Rekla sam mu da mu ne dam broj, neka on meni da svoj pa ću ga nazvati. Zanimalo me kakav će mi broj dati, ako mi da svoj poslovni kontakt, neću imati veze s njim", rekla je kasnije za Harper's Bazaar.

On joj je za svaki slučaj dao sve brojeve, i onaj iz ureda, iz svoje rezidencije u Mar-a-Lagu i iz stana u New Yorku. Na prvom spoju odveo ju je na večeru i u Moombu, popularni klub u koji su išli poznati s A liste, piše New York Times. Mjesec dana kasnije odveo ju je svojim privatnim avionom u Palm Beach.

"Srela je Donalda u pravo vrijeme, bila je pri kraju s novcem i na rubu da se preseli u istočnu Europu", ispričala je jednom njena prijateljica za New York Post.

Sedam godina kasnije vjenčali su se, a danas je ona prva dama koja se nedavno uselila u Bijelu kuću. Prava moderna bajka, zar ne?