<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Zbog velikog interesovanja zakazane još dve inauguracije Aleksandra Vučića

SATIRA

Zbog velikog interesovanja zvanica i publike zakazane su još dve inauguracije predsednika Aleksandra Vučića u Palati Srbija, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.

23. juni 2017, 12:00

 Druga inauguracija biće održana u petak odmah posle prve, a treća u subotu poslepodne.

– Već sada je očigledno da će ovo biti najlepša inauguracija u novijoj istoriji Srbije i sigurno među deset najlepših inauguracija u Evropi. Bilo bi zaista šteta da ovakav događaj ne vidi što veći broj ljudi i to je razlog zašto su dodata još dva termina inauguracije predsednika Vučića – navodi se u saopštenju.

Kako se dalje dodaje, bilo je i predloga da se inauguracija prebaci u neki veći prostor, ali da se zbog kratkih vremenskih rokova od te ideje odustalo.

– Jedni su predlagali da se inauguracije prebaci u Arenu, a neki čak i na stadion Crvene zvezde, što bi za predsednika bila velika čast, ali jednostavno to je nemoguće uraditi za tako kratko vreme – ističe se u saopštenju.

Iz Predsedništva poručuju da već sada mogu da najave da će inauguracija za sledeći predsednički mandata biti organizovana u većem prostoru, možda čak i na beogradskom Ušću.