<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Prepoznajete li predsjednika SDS? Govedarica istovario sijeno, pa otišao kod Vučića

FOTO

Između „vrućih“ sednica Narodne skupštine RS, predsednik SDS Vukota Govedarica pokazuje da nije zaboravio da radi teške, seoske poslove, u narodu poznatije kao „težačke“.

23. juni 2017, 12:00

 Na svom imanju u okolini Gacka Govedarica ovih dana kosi i sakuplja seno za stoku. Takav potez malo ko bi očekivao od političara u BiH, ali je Govedarica poznat kao „čovek iz naroda“ koji se ne stidi svog sela i koji se isto ponaša i nakon što je postao lider najveće opozicione stranke u RS.

Fotografiju na kojoj se vidi Govedarica, kako s traktora, popularnog „fergusona“ istovara seno, objavila je na Tviteru njegova partijska kolegica Aleksandra Pandurević, uz komentar da je u toku moba kod Vukote, a da se seno brzo suši „jer je do Gacka stigao Radojičićev kiseonik“. Reč je o packi na račun gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića koji je pre nekoliko dana objavio grafikone kojima podseća šta je uradio u dosadašnjem mandatu. U jednom od njih se kaže da je „10.200 stabala u Banjaluci proizvelo 810.400 kolograma kiseonik“.

Na tvit Pandurevićeve i pominjanje kiseonika, nadovezao se i Govedarica koji je napisao: „Valjda ga neće fakturisati“.


Inače, lider SDS je danas radno odelo zamenio paradnim, jer predvodi delegaciju SDS na inauguraci predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu.