FOTO Pogledajte kako je danas bilo na deložaciji u Banjaluci: Građani dobili "bitku"

Banjaluka

FOTO Pogledajte kako je danas bilo na deložaciji u Banjaluci: Građani dobili "bitku"

Piše: Buka /M.Matić

Građani Banjaluke spriječili su danas pokušaj da se iz njihovog porodičnog stana na ulicu izbaci porodica Popović.

Grupa građana se usprotivila ovom činu deložacije Sanje Popović i njene majke Vukosave, a došlo je i do manjeg incidenta kad su se okupljeni sukobili sa policijom.

 

Na kraju se sve završilo bez većih posljedica, a porodica Popović je dobila ovu bitku. 

 

Kako je pokušaj deložacije izgledao pogledajte u nastavku. 

Komentari na tekst (4)
Objavljeno:
Stanivukovic je bio na mjestu delozacije, a vi gospodo???
Objavljeno:
@black Jadni mi svi s vama i komentarima poput vaših...
Objavljeno:
Svi smo došli da podržimo porodicu Popović. To smo i pokazali. Da ste korektni ne bi slikali samo malog Stanivukovića, nego bi trebali da postavite video gdje se vidi kako policija nasrće na građane. Da prikažete video kada i kako se galami na policiju. A Stanivukovićevu samopromociju pokazujte na nekom drugom mjestu!!! Većina nas je dala iskrenu podršku porodici Popović i opet ćemo, a ne interesuje nas samopromocija. ZATO VAS SVE MOLIM DA OBRATITE PAŽNJU I RAZLIKUJETE ISKRENU POMOĆ GRAĐANA od one koja se samo slika i reklamira.
Objavljeno:
Stanivuković se fura na Pernara. Em je neuspjela kopija, em vječito u lovu na jeftine poene. PS. Jadna sirotinja sa ovakvom vlašću i ovakvim "braniocima".
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.