Ruski lobista prisustvovao sastanku Trumpa mlađeg s ruskom advokaticom

SAD

Ruski lobista prisustvovao sastanku Trumpa mlađeg s ruskom advokaticom

Piše: FENA

Bivši sovjetski protuobavještajni zvaničnik prisustvovao je prošlogodišnjem sastanku viših savjetnika američkog predsjednika Donalda Trumpa i njegovog sina s ruskom advokaticom u Trumpovom tornju.

Rinat Ahmetšin, lobista koji radi za organizaciju advokatice Natalije Veselnickaje, za novinsku agenciju AP je rekao da je bio prisutan na tom susretu, prenosi BBC.

Ahmetšin je kazao da je saznao za sastanak istog dana kada je dopratio Veselnickaju u Trumpov neboder, te da im se priključio prevodilac koji je također prisustvovao sastanku.

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.