Vanredna konferencija za štampu Bakira Izetbegovića: Dodik je počinio krivično djelo, sankcionišite ga!

Konferencija

Vanredna konferencija za štampu Bakira Izetbegovića: Dodik je počinio krivično djelo, sankcionišite ga!

Piše: Buka

Bakir Izetbegović oržao je vanrednu konferenciju za medije...

Komentariišući nedavne izjave predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o "okupaciji" Drine koje je dao u Bratuncu, Izetbegović je rekao da je riječ o najopasnijoj izjavi bh. zvaničnika od potpisivanja Dejtonska mirovnog sporazuma.

On je rekao da je Dodik počinio krivično djelo i da se on obratio OHR-u, PIC-u i Tužilaštvu BiH od kojih je tražio da sankcionišu ovakvo ponašanje predsjednika RS.

 

 

Komentari na tekst (2)
Objavljeno:
Sad ce najveci neprijatelj tzv bošnjaka Izetbegovic odjednom postati najbolji prijatelj...sultan...sve...dok prica ovako o svom jaranu...čim prestane....po starom....e budalasti narode....
Objavljeno:
Naslov i 3 rečenice ne može čovjek napisati bez greške, pa pročitaj makar prije postavljanja... Ni propaganda nije što je nekad bila.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.