<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dragan Bursać: Sačuvaj nas Bože srpske hostese!

Kolumna

Slobodna je i velika Srbija, što sinove svoje istetovirane prima, e da bi kćeri svoje podno goveda na zemlju bacali i na njihovim glavama patike sa vazdušnim đonom testirali

17. juli 2017, 12:00

Srpska hostesa, sa toplog pločnika Zakintosa, imala je slobodno veče. Dama noći, vrlo dobro znamo, ne može imati slobodno veče. To je logički prijepor. Rob je rob, banka uzima kamatu, država poreze, crkva dječake, tajkun poslove, a žensko, hostesa jest jednako u ovim našim jednačinama, kurva.

Koja pri tome, a to je opšte mjesto, ne radi ono zbog para, već zato što voli muža da vara. Opet koristimo klasičnu jednačinu.

Domesticus pubis

"Srpska" kurva je odveć posebna vještičja sorta, a to će vam potvrditi svaki domaćin ulogovan na žuto tripl dabl srbijanskih tabloida. A, tek hostesa u slobodnoj noći?! Znate li vi šta ona radi? Radi đavolje rabote na uštrb Srba! Pljuje svojim slatkim jezikom, kurve, hostesice, što bi pojac domaći rekao. Imitira Romansu Mesečarku, što kaže jedan tamo Španac.

Pored toliko srBske mesine muške, ona priča sa crncem. I to ne bilo kakvim, nego američkim crncem. Iz Teksasa, bože me zakloni. Zavodi vrtirepka!

I šta da kaže naše iskreno muško za tastaturom, nego "maše repom po moru, pa zbog nje ginu srBska deca"

Jakako!

Sad, manje je važno, što su "srpska deca", njih cirka desetorica nabildanih, nasrnula na nesrećnog mladića Bakarija Hendersona. Nije toliko ni bitno što su ga oborili na zemlju, pa ga cipelarili do smrti. To je tako normalno. Što bi rekao jedan od aktera linča "našao se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu". Jel' tako? Tako je! Gnusni američki niger i gotova stvar. I na kraju krajeva, ako ćemo mak na konac, opet se treba sjetiti mudre misli jednog od "srpskih dečaka", koji veli kako oni crnju nisu tukli baš nasmrt, nego eto tako, pa se otelo. Zadesilo se. Pošteno, brate!

Kad se žensko otrgne sa povodca

Ima tu nešto drugo. Nisu "zlatna deca" kriva za smrt crnca, koliko vrtirepka-hostesa. Jer, naprvo, žensko je to, pa hostesa, pa još srBkinja pobjegulja. Što će reći kurveština svoje vrste. A, takve idu pod mač bato! Čisto preventive radi. U zemlji gdje domaćin bira dal' će prvo da zakolje ženu ili dijete i gdje tu slobodu izbora najavljuje mjesecima unaprijed, dok socijalni radnici biježaju od njega, posve je normalno poslati beštiju pod mač.

Toliko najmanje. Jer, pazite vi koja je to nevjera, što za noćni klub, vjeru prodade. Ona je svjedočila u korist potomka američkog berača pamuka, pored NAŠIH DELIJA! I to će vam posvjedočiti svaki tastatura ratnik i zakleti se na hiljadu lajkova ako treba ispod komentara!

I, namjesto da trune u ledenom grobu balkanskom, ili barem da baulja pod šakom poštenog domaćina, hostesa se krije po Zakintosima i pod lažnim imenom tamo nekim ciganima izjave daje.

Ehej, čarapanko, dođi u zemlju slobodnih ljudi i žena u jarmu, da osjetiš pravdu!!! I ne boj se! Neće tebe zatući muška ruka! Kamenovaće te žene, naučene na simbiozu pesnice i šamara sa mekim tkivom. Ma, sestro slatka, ti što se pored ovoliko Srba, sa Amerikancem opijaš, ima da doživiš kamenovanje, kakvo ajatolasi i perzijska visoravan vidjeli nisu u svom šiitskom vaktu!

Oj Srbijo međ' crkvama i tetovažama

Zbog tebe u lagumima leži deset ponajboljih naših sinova. Pa, oni su mogli u međuvremenu pretući deset puta deset boljih i smjernijih ljepotica od tebe, kao što dolikuje, a sad namjesto toga, kao stradalnici nepravedne kazne čekaju. I ona dvojica, što iz okova pušteni bijahu, prvo u crkvu odoše i Bogu se pomoliše i zahvališe.

Slobodna je i velika Srbija, što sinove svoje istetovirane prima, e da bi kćeri svoje podno goveda na zemlju bacali i na njihovim glavama patike sa vazdušnim đonom testirali.

Velika je i slobodna to zemlja, gdje ponosne uznice, crnce i ne vide, a kamo li, pored naših Jablana sa istima da govore.

Ali, nije ni tvoja do vijeka, hosteso zla! Pod mač ćeš ti, samo da te se dočepa ovo sporogoreće pravosuđe u nas.

Jer ovo pravosuđe zemlje Srbije, poznaje prezumpciju nevinosti! Jebo kamere i vjerovanje sopstvenim očima. Da je pravde, "dečica" bi već sada izašla iz grčkog pritvora, Bogu se pomolila i benč u teretani celivala.

Apendix:

Na Zakintosu je nekolicina turista "junačina", među njima i nekoliko Srba, čoporativno na smrt pretuklo američkog mladića, koji je, ironično, branio hostesu srpskog porijekla od istih tih pijanih "junaka". E, sad, neko će reći, mogli su biti i neki drugi turisti, a ne Srbi. Tačno. Ali eto, slučajno nisu. Vidite, za njih, čoporativne ubice roditelji kažu da su "fina deca". Sva je stvar što oni u državi bez policije, sudstva, sa kraljem Ibijem i budalama oko njega i jesu "fina deca". Ovo je samo balkanski reprezent finoće i normalnosti. Ovo je taj narativ rulje. Rulje u razmišljanju, rulje u delanju, rulje u ubijanju. "Fina deca" odrastaju u svijetu bez moralnih skrupula, bez sankcija, bez obrazovanja, bez roditeljskog autoriteta, bez budućnosti... Zapravo, njihova budućnost je u rulji. A, to sad primijenite na SVE aspekte života i dobićete ono što zovemo REALNOST. Realnost u kojoj djeca postaju violentne jedinke bez moralnih načela, realnost u kojoj se žene u braku prebijaju na dnevnom nivou na smrt, a one koje pokušaju pobjeći, muževi ubiju tek tako.

Pa je tako "incident" na Zakintosu zapravo konstanta i pravilo balkanske "zakočene puške", koja navijek opali i ubije.

I to sve, navodno, zbog jedne hostese?! Jer sajber ratnici, ženu optužiše po medijima srbijanskim kao alfa krivca. Arhineprijatelja.

Ako to nije socijalna patologija, ako to nije bolesno društvo, ako to nije mizoginoja i seksizam, eto, ne znam šta je?!