Beba šokirala sve odmah po rođenju: Njene slike opravdano osvojile svijet! (FOTO)

BEBE

Beba šokirala sve odmah po rođenju: Njene slike opravdano osvojile svijet! (FOTO)

Piše: Stil

Majka kaže da se nije previše iznenadila kada je prvi put ugledala svoju ćerkicu

Sa samo 4 nedelje, beba Renezme ima kosu kao bilo koje starije dete. Da stvar bude još neobičnija, bebina majka Kler je otkrila da se njena ćerkica rodila sa kosom koja od tada prosto buja sve više i više!


Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Međutim, Kler kaže da se nije previše iznenadila kada je prvi put ugledala svoju ćerkicu.

"Tokom trudnoće sam mnogo patila zbog gorušice, što je jedan od pokazatelja da će beba imati kosu. Srećom, nema potrebe da je previše češljam. Nakon kupanja, samo je prebrišem peškirom i kosa odmah 'skoči' na sve strane. Mnogo voli kada joj to radim", kaže ova mama i dodaje da su njeni prijatelji ljubomorni što su im bebe ćelave.

 


Foto: ProfimediaFoto: Profimedia
 

"Svaki put kada je vide, ona ima sve više kose i ne mogu da se suzdrže, a da mi ne kažu koliko su ljubomorni što i njihova deca nemaju takvu kosu", rekla je Kler.

 

Stil

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.