<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vedrana Rudan: Nijedna ljubavna priča nije sretna

FOTO

Burno, opštro i provokativno... Promocija knjige Vedrane Rudan u Banjaluci.

21. juli 2017, 12:00

Promocija knjige slavne regionalne spisateljice Vedrane Rudan održana je danas u Kulturnom centru Banski dvor u dnevnom programu banjalučkog Demofesta!

Jedanaesta knjiga, ujedno i njen sedmi roman, nosi naziv “Muškarac u grlu” i predstavlja ovu provokativnu spisateljicu u najzrelijem izdanju do sada.



Banjalučani poštuju rad Vedrane Rudan što se moglo vidjeti u prepunoj Vijećnici u Banskom dvoru, a sama promocija počela je pitanjem autorke: O čemu vi mislite dok se seksate? Publika se zakomešala. Nikad se više riječi k..., j... i p... nisu čule u ovoj kulturnoj ustanovi.



Vedrana je "rešetala" publiku pitanjima o seksu, muško ženskim-odnosima, sreći, o onome o čemu misle dok imaju sekusalne odnose, kako naći ljubav i kako ju zadržati.



Vedrana kaže da je prije pisanja knjige provela malu anketu i pitala je žene o čemu misle dok imaju sex, a odgovori su bili: o spremanju kuće, o kupovini, o vrtiću i slično. Nakon toga, Vedrana je pitala muškarse: šta vi mislite o čemu žene misle dok imaju sex sa vama, a oni su rekli: o meni.


"Sve su moje priče o životu. Nijedna ljubavna priča nije sretna, uvijek dođe vrijeme kad će jedno drugome  reći: svinjo. Međutim, moj život mene dematira, jer sam ja zaljubljena, ali smatram da sam ja izuzetak koje potvrđuje pravilo", rekla je Vedrana Rudan na promociji u Banjaluci.