Banjaluka: Silovatelj napao djevojku kod OŠ Ivo Andrić

OPREZ

Banjaluka: Silovatelj napao djevojku kod OŠ Ivo Andrić

Piše: BL Moj grad

Sve se odigralo jutros oko 1 sat iza ponoći kod Osnovne škole Ivo Andrić. Tridesetdvogodišnju Banjalučanku napao je silovatelj.

Sve se odigralo jutros oko 1 sat iza ponoći kod Osnovne škole Ivo Andrić. Tridesetdvogodišnju Banjalučanku napao je silovatelj. Ovako je to opisala na Fejsbuk stranici kako reče za portal blmojgrad, u namjeri da upozori sve djevojke ali i alarmira policiju:

“Jebacu te, jako cu te jebati”, uz snazan stisak jednom rukom preko grudi, a drugom preko zadnjice, potom jakim stiskom oko vrata, sreli smo se silovatelj u pokusaju i ja sinoc ispred osnovne skole “Ivo Andric” u Banjaluci. Rekose mi naknadno prijatelji da patrolira na toj relaciji vise od mjesec dana. Policajac na uvidjaju me pitao odakle idem, da li sam pila i kako sam bila obucena (dosli su nakon 20 min., u kuci sam se presvukla u pidzamu). Bilo je 1 ujutro i valjda je dozvoljeno razgolicene zene u po ljeta silovati! Vruce je. ČUVAJTE SE!!!! Najvece na svijetu hvala komsi Nemanji!!!!

Napadač je kako nam ga je opisala, star između 30 i 35 godina, tamnoput, jak, u tamnoj odjeći sa “seljačkim” naglaskom. Spasila je pribranost i komšija koji je naišao na biciklu. Kada ga je pozvala u pomoć, manijak je pobjegao.

Kaže da se odmah nije mnogo uplašila što joj je i pomoglo da odvrati manijaka pričom kako je dobra muzika na Kastelu i kako je lijepo veče. To ga je kaže zbunilo i dalo joj dragocijeno vrijeme jer je u međuvremenu naišao spasilac, komšija.

 

BL Moj grad

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.