<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

OGROMNE GUŽVE OD RANOG JUTRA Zbog nesreće haos na A1, vozi se u koloni od 20 kilometara

Hrvatska

NA LUČKOM je kolona od 10 kilometara.

22. juli 2017, 12:00

PROMET je vrlo gust, vozi se usporeno na dionici između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u smjeru Splita, a promet je dodatno usporen zbog teretnog vozila u kvaru na 18. kilometru u smjeru Karlovca.  Vozi se u koloni od 9 kilometara, usporeno, uz zastoje između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Splita, a između čvorova Gornja Ploča i Maslenica u smjeru Splita kolona je oko 15 kilometara.

Kolona od 20 kilometara zbog prometne nesreće na A1

Uklonjena su vozila iz prometne nesreće na 231. km autoceste A1, ali između čvorova Gornja Ploča i Maslenica u smjeru Splita vozi se otežano, u koloni od oko 25 km.

Kako nam javlja čitatelj, radilo se o manjoj prometnoj nesreći, a kolona se stvorila zbog obavljanja očevida, za vrijeme kojeg iz HAK-a nisu oslobodili niti jednu traku za prometovanje.

Iz HAK-a savjetuju vozačima da za izlazak s autoceste u smjeru Splita koriste čvorove Gospić i Gornja Ploča. U smjeru unutrašnjosti vozi se nesmetano.

Na autocesti A1 je vrlo gust promet, vozi se usporeno na dionici između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u smjeru Splita, a promet je dodatno usporen zbog teretnog vozila u kvaru na 18. km u smjeru Karlovca te kod tunela Ledenik zbog autobusa u kvaru.

Vrlo gust promet prema moru

Vrlo je gust promet na svim važnijim cestovnim pravcima u smjeru mora, osobito na autocesti A1 (vozi se u kolonama uz zastoje između Zagreba i Bosiljeva te čvorova Gornja Ploča i Maslenica), a gust je promet i na autocestama: A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba.

Na zagrebačkoj obilaznici od čvora Buzin u smjeru čvora Lučko kolona je duga oko 10 km, a iz smjera Jankomira oko 4 km. Na A4 Goričan-Zagreb, pred NP Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko 1,5 km.

Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i skliski u središnjoj Hrvatskoj te u dijelu Like i Dalmacije.