<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Potpuno pobjesnio: Nakon ove rečenice Trump je istog trena blokirao slavnu manekenku na Twitteru

Twitter

DONALD TRUMP ne može bez Twittera.

26. juli 2017, 12:00

Njegov prethodnik Barack Obama prvi je američki predsjednik koji se koristio ovom mikroblogerskom platformom, no on ju je koristio isključivo za službena priopćenja.

Trump je s druge strane često na toj društvenoj mreži, gdje se posvađao sa svima s kojima se mogao posvađati, ali izumio i neke nove riječi poput sad već legendarnog "covfefea". Blokiranje neistomišljenika postalo mu je svakodnevna aktivnost, a neki od blokiranih čak su poduzeli pravne mjere protiv njega.

Manekenka Chrissy Teigen devet godina je provocirala Trumpa, naročito nakon što je postao predsjednik, no on je unatoč tome nikad nije blokirao - do danas.

Nakon što se na Twitteru požalio da je "jako tužno što republikanci, čak i oni koji su na vlasti samo zato što ih je on 'pogurao', ne rade ništa da zaštite svog predsjednika", Chrissy je retweetala njegov status uz jednu jedinu rečenicu.

"Lol, nitko te ne voli", napisala je. Sljedeće što je vidjela bila je poruka Twittera da ju je Trump blokirao. Priznala je da ju je i samu iznenadilo zbog čega.

"Nakon devet godina hejtanja Donalda Trumpa 'lol nitko te ne voli' je bila zadnja slamka", napisala je nakon toga.

S obzirom na to da mu je ranije pisala da je "nacionalna sramota", "ponosna vrsta luđaka" i "71-godišnjak koji bi jebeno trebao odrasti", zbilja je iznenađenje da ju je baš zbog ovog blokirao. A možda se čovjeku jednostavno sve skupilo.