MUP RS lišio slobode A.B. koji je prijetio Draganu Bursaću

MUP RS lišio slobode A.B. koji je prijetio Draganu Bursaću

Piše: Buka

Prema saopštenju za medije iz MUP-a RS, nasilnik koji je prijetio novinaru Draganu Bursaću, lišen je slobode.

Prenosimo saopštenje MUP-a RS:

Policijskoj stanici Banja Luka - Centar, 07.08.2017. godine, oko 12,30 časova obratilo se lice D.B. (1975) iz Banja Luke i prijavio da je preko društvene mreže „Facebook“ dobio određene prijetnje zbog kojih se osjeća ugroženim.

Preduzimanjem svih operativno taktičkih mjera i radnji policijski službenici su došli do saznanja da je počinilac ovog djela A.B. (1977) iz Gradiške. Dana 08.08.2017. godine u 08,00 časova isti je lišen slobode a u prostorijama Policijske uprave Banja Luka je u toku kriminalistička obrada lica. O svemu je obavješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nakon kompletiranja predmeta, policijski službenici će Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka dostaviti Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“.

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
A B je odnjegovani "patriota"ovog vremena. Iako u svemu raslojeno,ovo društvo je naučeno da postoje patrioti i izdajnici. Zna s ko su prvi,a ko drugi. Tako shvataju i reaguju svi AB.Biće on pusten,ne brinite.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.