Slovenski policajac odbio 50 eura mita, Hrvat mu probao dati 100

MITO

Slovenski policajac odbio 50 eura mita, Hrvat mu probao dati 100

Piše: Index

NA GRANIČNOM prijelazu Jelšane uhićen je 42-godišnji hrvatski vozač kamiona pod optužbom da je htio podmititi slovenskog policajca. Naime, da mu se ne naplati kazna za prekršaj s tahografom, Hrvat je slovenskom policajcu ponudio mito od 50 eura.

Policajac mu je jasno rekao da neće primiti nikakvo mito, da bi mu uporni hrvatski vozač pokušao u desni džep "tutnuti" 100 eura. Policajac ga je upozorio da to ne radi i da pokupi taj novac, što je Hrvat odbio. Odmah nakon toga vozač je prijavljen i uhićen.  

Zamijenio tahograf
 
Službenici policijske uprave u Kopru utvrdili su da je Hrvat zamijenio tahograf, za što je predviđena kazna od 6 tisuća eura. Slovenski 24ur piše kako je Hrvat priznao da je htio podmititi slovenskog policajca.
 
Vozač je uhićen, novac za mito zaplijenjen, a sada mu slijedi i kaznena prijava.  

 

Index

 

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
zovi aerodrom kako god hoces. F. Tudjman,Matija Gubec,JBT, sve mi je jedno. Mesto na kome je taj aerodrom je Pleso. Pisem zbog postupak HR. POLICIJE sa stranica koji su zbog lepoti zemlje-Plitvicka jezera,ne nikako zbog ljudi raznim politickih pogleda.
Objavljeno:
Pleso!?? Mislis na aerodrom nadomak Nove Gorice "dr.FRANJO TUDJMAN", vjerovatno!? Nemoj da zaboravimo prvog, zvanicnog hrvatskog predsjednika, ostali su bili namjesnici, poglavnici...nekad i Banovi, pa cak i kraljevi, mada je teritorija bila drugacija tad, ali Franjek nam je prvi pravi predsjednik. Zato bih zamolio i turiste da jadransku magistralu ne zovu vise tako,ima ona svoje ime...
Objavljeno:
na aerodromu PLESOA u Zagrbu putujem za Kopenhagen. U ručnom torbi imam mobilni telefon. Na radiološkoj kontroli policajac mi kaže "Imaš mobilni i kameru". Odgovorio sam polu drsko. "Da,imam. Pa šta? " policajac me gleda začudjeno, a njegovu nameru prepoznajem. Inače nosim pasoš EU.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.