<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dragan Bursać: Robert De Niro glumi Radovana Karadžića?

Vidi, Roberte, osjećamo mi da si ti dobar dJečko i sve to, ali Turci imaju pola Bali begove ekipe i još buljuke hipsterskih selebritija sa Bosfora. "Alija" će biti veći hit od "Ludog, zbunjenog i normalnog".

15. august 2017, 12:00

Kako je u jeku sezona mentalne nejebice od strane moćnika u BIH, isti moraju smišljati raznorazna silovanja, ne bi  li ostali u avgustovskoj žiži u sred omorine. 

Bosforska je tuga pregolema


Tako je SDA, zajedno sa sinom Bakirom i turskom donacijom, odlučila ovjekovječiti život i priključenija Alije Izetbegovića, sve sa istambulskom sapunskom TV projekcijom. Nije mala stvar kad džet set starleta i starletana uđe u mahalu i u združenom kulturološko-zločinačkom poduhvatu stane praviti latinoameričku epopeju u šest činova. I sve je u bosanskoj mahali utihlo, kao u onoj sceni u kojoj nana pita unuče svoje drago dok gleda pornić, 'oće li se dvoje "akcijaša" uzeti na kraju? 

Pa onda gledamo ovo, navratnanos, a pogotovo nazor, familijarno prostituisanje Alije u svrhu rejtinga juniora Bakira i žene mu u njega, supersonične Sabije, nije ostalo bez eha gluposti u drugom blentitetu. 

I mi Radovana za pornić imamo!

Pedsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, promptno se oglasio, koliko odmah, i izdao borbenu direktivu da Radio-Televizija Republike Srpske MORA snimiti film o Radovanu Karadžiću i njegovom učešću u borbi za slobodu srpskog naroda(sic!)
Sad, na stranu to što je Radovan zaslužan za slobodu srpskog naroda koliko i Gebels za objektivno informisanje. Jebo to! Nije to TEMA, prati fabulu radnje, što bi rekao jedan jedini i neponovljivi Zoran Radmilović, baš u Radovanu, ali trećem. 
Dakle, prati fabulu srpske antiteze! 

Dodik veli da Vlada treba obezbijediti sva neophodna sredstva da bi taj film u najskorije vrijeme bio snimljen. "Ako može Alija Izetbegović da ima taj film uz asistenciju sina Bakira, onda ne vidim razlog zašto ne bi bio snimljen film o Radovanu Karadžiću i njegovoj ulozi", zaključio je Dodik.

'Ta će De Niro?!
Savjet za uguravanje Banjaluke u evropske kulturne prijestonice:

- Dobar dan. Ja došao po konkursu za film o Radovanu Karadžiću. Predsjednik Dodik ga je raspisao. 

- Znamo, znamo. Ime i prezime, JMB, adresa. 'Ajte se malo uozbiljite. Ipak su ovo prostorije RTRS-a, a ne neka prćija. 
- Robert. Robert Deniro. Radio sam dugo u Americi, glumio, ponešto i režirao. Od nagrada imam nekoliko Oskara, pa onda...
- Ček, ček, rođače! Amerikanac, kažeš. I glumio bi našeg ratnog predsjednika? Pa, imaš li ti Amerikanac neke preporuke? Jesi li bio na Mokroj Gori ovih dana, ako nas razumiješ? A?
- Ma, nisam bio tamo, ali znam posao. Evo, ne moram ja režirati, može moj prijatelj Skorseze. Ili mali Nolan, on sad razvaljuje...
- Vidi, Roberte, osjećamo mi da si ti dobar dJečko i sve to, ali Turci imaju pola Balibegove ekipe i još buljuke hipsterskih selebritija sa Bosfora. "Alija" će biti veći hit od "Ludog, zbunjenog i normalnog". Pa, jebo te, njima u po epizode uleti reklama za "Škodu" ili "Hifu"! Gdje smo tu mi? Gdje je kontraudar? A, lijepo ti stoji u konkursu Predsjednika da moramo oplesti iz svih celuloidnih oružja. 
- Dobro, ljudi, ja sam pomno istraživao taj slučaj. Riječ je o jednom od najopskurnijih likova 20. vijeka. Pa taj je nakon svih zločina, nakon izdaje svog plebsa otišao u gurue, zajebavao svijet, bečio se pred nosom pravde, sprdao se sa svojim narodom, e da bi na kraju izdao tomove skribomanskih gluposti, koje isti taj narod kupuje i čita. 
- Op, op, op, gospodine De Niro! Da ste sto puta bili "Razjareni bik" i "Taksista", to vam ne daje za pravo da nas zajebavate. Ipak je riječ o najvećem sinu našeg naroda. Dobro, poslije Draže, popa Đujića, Kalabića, Mladića, Dodika i Zmaja od Šipova. Odstupite, u ime svete srpske zemlje!

Odiseja u obudovačkim kukuruzima 2022.

Pet godina poslije, premijera filma do zla boga dosadnog naslova - "Od guslara do haškog heroja" u Obudovcu. Na crvenom tepihu doživotni i eventualno posthumno reinkarnaciono doživotni predsjednik Republike Srpske i osnivač NVO-a "Ja u sjeni, a nisam Milo Đukanović", Milorad Dodik, sjedi mirno i promatra brljotinu RTRS-a. Gleda čas u platno čas u nekakvog notara Peru:

- Pero, sve ti jebem, eno curice se sve zaljubile u Bakira iz trezorskih dana, a momčići imaju postere Sebije u toplesu sa Hurgade. Rade ljudi poso! Pa, šta je ovo???
- Ovo vam je predsjedniče ep! Epopeja! 
- Kakva kurčeva epopeja, Pero, evo već treći sat neka strvina od glumca igra šaha sa drugom strvinom od glumca. To su sigurno oni naši dživerani iz banjalučkog pozorišta?!
- Jesu, Predsjedniče Dodik, ali to je umjetnost. To oni nemaju, a mi imamo. Čista demonstra...
- Imamo mi kurac, Pero!! Prvo, mene nema nigdje u filmu. Drugo, ovi razvukli ko Ravnu Goru i Marjanovo mudo zajedno i treće, poenta je bilo zajebati Bakira, a ne napraviti dosadniju seriju od "Zduhača". Pa, majku mu, jel' puno tražim???
- Predsjedniče, nismo vas nikako mogli dovesti u kontekst rata, jer ste vi tada... khmkkk, khhm, imali pametnijeg posla, da se tako izrazim. 
- A, jel' Pero.?? Dobrooo. Evo tebi jedan ekspresan otkaz. Jer imam pametnijeg posla. I zovi mi Kustu, neka se miri sa onim Neletom, letimo za Trebinje, da snimamo Radovana kako vozi Formulu 1, koja leti, a glumiće ga Berni Eklston. Jest da je niži, al' isto kosmat. Ja sam sa Slavicom sve dogovorio. Jeste ga raskućila, ali su dobri ostali. Gospoda ljudi. 
- I kako će se zvati projekat, zacvili Pero?
- Biće to SF, "Kako je Radovan ukrao jedno F Sarajevu". Kontaš, psihijatar, dijagnoza, šifra F, SFF, Sarajevo, naučna fantastika...
- Ne kontam šefe. 

Čudesna sudbina De  Niro Roberta

Milorad Dodik je ponosno izašao iz kukuruzišta u Obudovcu, sjeo u svoj Audi, okrenuo jedan telefonski broj sa isuviše nula i zamolio čovjeka u helikopteru da mu dovede Roberta De Nira.

-Šefe, pa koga će on glumiti u filmu o Radovanu? Već smo ga odjebali prije. 
- Mene, jebem vas glupe. Glumiće mene! Zajebite Radovana, ovdje sam ja glavni!