<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Britanac preživio prvo teroristički napad u Mančesteru, a zatim i u Barseloni

Sudbina

Kris Poli, Britanac koji je preživio teroristički napad u areni u Mančesteru, našao se u Barseloni na mjestu novog napada te opisao stravu koju je tamo doživio.

18. august 2017, 12:00

Poli je za Manchester Evening News izjavio da se nalazio samo nekoliko metara od ulice La Rambla za vrijeme krvavog napada, javlja Index.hr

On je bio na odmoru s Korijem Lordom: "Bili smo u području incidenta. Nedugo nakon napada vratili smo se u hotel, bilo je baš kao za vrijeme napada u Mančesteru, ne mogu vjerovati".

"Policija i hitna pomoć su bili posvuda, prozori trgovina su se brzo zatvarali. Zatim smo ugledali gomilu novinara i dugi red vozila hitne pomoći", dodao je Poli.

Odmah su napustili područje, a policija je turistima savjetovala da ostanu u svojim hotelskim sobama. Poli je također bio u publici na koncertu Ariane Grande u Mančesteru, ali je na sreću napustio arenu nekoliko trenutaka prije eksplozije.