<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Incident na promovisanju Peticije za jeftinija auta u Banjaluci

Peticija

Pres konfernciju ReStart Srpske, gradskog odbornika Draška Stanivukovića i predstavnika nekoliko nevladinih organizacija koje zastupaju roditelje i djecu umalo su prekinuli predstavnici Fudbalskog kluba Borac.

21. august 2017, 12:00

Naime bez pitanja ili javljanja upravi FK Borac, organizatori peticije su organizovali pres konferenciju na parkingu Gradskog stadiona. Došlo je do verbalnog konflikta između direktora Borca Dejana Lukendića i organizatora potpisivanja peticije.
“Draško Stanivuković je političar i skuplja političke poene, a mi smo fudbalski klub i politika nas ne interesuje i ne dozvoljavamo da se ime Borca veže uz bilo kakvu politiku”, izjavio je Dejan Lukendić direktor FK Borac. Lukendić dodaje da su Stanivuković i njemu nepoznati ljudi blokirali parking stadiona sa starim autom i velikim plakatom, te da su nenajavljeni promovisali politiku za koju, kakva god bila kaže Lukendić, nema mjesta u FK Borac.

Draško Stanivuković tvrdi da je na parkingu Gradskog stadiona poderana peticija i da ga je Lukendić izvrijeđao. Sve će kaže dokumentovati i prijaviti policiji. Od peticije kaže ne odustaje i za sutra najavljuje potpisivanje na Trgu Krajine. Od srijede će se kaže peticija kojojm se ograničava kupovina službenih vozila za potrebe Vlade RS u visini do 50 hiljada KM plus PDV, potpisivati i u ostalim gradovima RS.

Izvor