Promocija knjige Milorada Dodika: "Pobjeda Srpske" za one koji nemaju pametnijeg posla

Knjiga

Promocija knjige Milorada Dodika: "Pobjeda Srpske" za one koji nemaju pametnijeg posla

Piše: Buka

U prepunoj sali Narodne i univerzitetske biblioteke u Banjaluci danas je promovisana knjiga "Pobjeda Srpske" autora Milorada Dodika.

Milorad Dodik je iskusan i vješt političar. To svi dobro znamo.

Vladimir Putin, citat sa korica knjige

Milorad Dodik u našem vremenu predstavlja uzoran tip pragmatičnog, realističnog političara sa životnom sviješću o opasnostima koje čekaju Republiku Srpsku i istovremeno sa ratničkom spremnošću da brani stečeno. Dodik je realističan političar kakvog danas nema u srpskoj politici.

Dobrica Ćosić, citat sa korica knjige

 

Dugo iščekivano djelo sabranih govora predsjednika RS Milorada Dodika napokon je ugledalo svjetlost dana. 

U ovoj knjizi, koja, kako kaže glavni recenzent i medijska pesnica SNSD-a Milan Ljepojević, možete pronaći "govore predsjednika, komentare i fotografije iz prethodne kampanje", odnosno "The best of" Milorada Dodika u periodu septembar - oktobar 2016.

 

Svi okupljeni u sali za promocije, koja je bila premalena da primi sve zainteresovane za ovaj događaj, imali su priliku da slušaju Dodikove govore u izvođenju poznatog banjalučkog glumca Gorana Jokića, kojeg prema riječima Ljepojevića, prepoznajemo sa televizije i raznih državničkih i ostalih svečanosti. 

Za ovu priliku Jokić je okupljenima pročitao odabrane dijelove knjige pod nazivima "Srebrenica - Republika Srpska je država srpskog naroda i onih koji ovdje žive", "Bijeljina - SNSD je narodni izbor" i "Trebinje - Osvojili smo slobodu".


Inače, osim drugom recenzentu Francu Sošnji, Ljepojević je u svom govoru veliko hvala uputio i Krstu Grujiću, koji je sve to ispratio fantastičnim fotografijama, ali i djevojkama iz kabineta predsjednika koje su vrijedno danima prekucavale sve govre Dodika u izboroj kampanji 2016. i na taj način opravdale svoje postojanje na radnim mjestima koja su im dodijeljena. 

 

"Hvala drugom recenzentu Francu Šošnji, mom kolegi Krstu Grujiću i posebno hvala našim mladim koleginicama iz kabineta predsjednika koje su to sve poslije našeg stavljanja na sajt, koji je obično bio poslije govora predsjednika, to vrijedno prekucale".

 

Takođe, ova knjiga ima dva naslova, pa tako pored "Pobjeda Srpske", tu je i naslov "Srcem za Srpsku".

 

Ova knjiga je štampana u 1.000 primjeraka, ali ne sumnjamo da će potražnja iziskivati još nekoliko izdanja, posebno ako znamo da su sve knjige Milorada Dodika, na kojima je radio Ljepojević, dožiivjele veliki uspjeh u RS. Sjetimo se samo da su neke od knjiga poput "Dodik čuvar Srpske" bile najčitanija štiva u javnim institucijama i preduzećima, a samo Geodetska uprava je za svoje potrebe kupila knjiga za 5.000 KM. Ne sumnjamo u uspjeh i ovog vanvremenskog djela.

 

Na kraju, organizatori promocije su se zahvalili okupljenima, a Ljepojević je, prenoseći pozdrave od predsjednika, okupljenima rekao da uzmu svoj primjerak knjige i da je pročitaju, dok je onima koji imaju pametnijeg posla poručio da mogu da poslušaju govore u izvođenju Gorana Jokića. I to je dovoljno.

 

 

Komentari na tekst (7)
Objavljeno:
СРЦЕМ ЗА ГЕНОЦИДНУ: republika srpska je "genocidna tvorevina" ,( zaboravio je reći Glavni Baja ) ."Pobjeda Srpske" je etnički čista, ona zaudara na spaljeno ljudsko meso."Pobjeda Srpske" su konc logori : Prijedor,Omarska,Trnoplje,Manjača,Bijeljina,Miljevina,Foča itd. ..."Pobjeda Srpske" je autobus koji vozi zarobljenike na gubilište u Potočarima..."Pobjeda Srpske" su GENOCID , NOŽ ŽICA SREBRENICA.
Objavljeno:
Gorane Jokiću, kompromitovao si se. Imaš međutim još šanse da očistiš obraz, još si relativno mlad, pedeset ti je tek. Na tebi je. Grad će posmatrati.
Objavljeno:
Sutra kad bude odakle ti pare, pa zaradio od prodaje knjiga
Objavljeno:
Vala baš, kao sa Njuza xD
Objavljeno:
Ljudi! Da nije ovo vijest sa Newsa ili sa nekog slicnog sajta? Sumnjivo je. Kao nadrealisti.
Objavljeno:
nasa srpska heroina ,,trebinjka,,od vilusa opravdano bese odsutna.velika steta za banjalucane sto ne upoznase nasu srpsku spasiteljucu knjizevnicu pesnikinju politicarku po imenu mira boskovic udato delic.nadam se repriza publikovanjaa bice u gradu jovana ducica.mi to zelimo i dodjite nam sto pre prije nikoljdana.pozdrav glavnom gradu buduce drzave srpske.do 2025 nije daleko sve ce ovo brzo proci.
Objavljeno:
Mislite sala je bila premala, da primi sve poltrone, pusikurke, kojima još samo vire pertle iz Vodjine GUZICE!!!!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.