Priča o dječaku koji je Vučiću rekao "ne" dobila je sjajan epilog

hrvatska

Priča o dječaku koji je Vučiću rekao "ne" dobila je sjajan epilog

Piše: noizz.rs

Lekcija svima onima koji su se prodali za sendvič

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić 24. avgusta je u Beogradu primio decu iz Kostajnice, Rijeke i zadarskog zaleđa koji su kao polaznici letnje škole "Sveti Sava" iz Beograda nekoliko dana boravili u našoj zemlji.

Osmogodišnji Tino Popović je u razgovoru sa predsednikom rekao da navija za Rijeku, a Vučić mu je odgovorio: "Tino, moraš da nađeš neki veći i bolji klub da navijaš. Zvezda ili Partizan. Veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka - znači ili Zvezda ili Partizan. Tino, da ti kažem nešto - na prostoru bivše Jugoslavija, a i šire od toga, Beograd je lepšti od ostalih gradova i to ubedljivo. Računam da je Beograd tvoj grad isto koliko i Rijeka i to ti je taman da voliš najviše Beograd i Rijeku".

Međutim, mali Tino je rekao "ne" - neće Zvezdu, neće Partizan, samo Rijeka.

U znak zahvalnosti, uprava kluba Rijeka je poklonila dres dečaku sa potpisima svih igrača. Poklon mu je uručen u subotu na utakmici Rijeke i Cibalije, prenosi hrvatski portal "24sata".


"Ne treba previše isticati koliko je ovaj gest značio malom navijaču, samo jednom od mnogih iz nove generacije koji će još dugo živeti, disati i navijati za - Rijeku", naveo je fudbalski klub na svojoj veb stranici.

Tino je rekao "ne" predsedniku Srbije i sad je zasluženo heroj društvenih mreža, a ako smem da dodam, i pozitivan primer svima koji su se prodali za sendvič.

 

Izvor: N1

Komentari na tekst (8)
Objavljeno:
Ivana, "DIJETETA" ;-)))
Objavljeno:
Tino, majstore! Evo i na ćirilici ću: ТИНО МАЈСТОРЕ!
Objavljeno:
Ne trabunjaj?! Šta dječak zna šta je fudbalski klub? Tačno. Ali se zato Vučić potrudio da ga upozna... I ne samo to, nego ga je instruisao za koga da navija. Nije ti poznato?
Objavljeno:
Grunf, Amira: Društvene mreže ne bi bile iste bez vaših oštroumnih komentara... Hvala vam :)
Objavljeno:
Politicko pljuvanje na Vucica i Srbiju sa strane Hrvatske PREKO DIJETETA. Kako jadno i primitivno. Samo idiot moze da se raduje ovakom necemu. Sta djecak zna sta je fudbalski klub, zna da ima jedan u Rijeci i to je to, vazno je samo da se pljuje i pljuje i to preko neduznog malog Tina.
Objavljeno:
@grunf Ne bi bilo ni Tudjmana,Glavasa,Mercepa,Seksa,Gotovine,Boljkovca.
Objavljeno:
da li je moguce da je ovo Vucic rekao djecaku????????
Objavljeno:
E, da je vise dječaka, poput Tina... Da je takvih vise, nebi bilo Dodika, Vucica, Izetbegovića.....
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.