WhatsApp testira opciju koju svi jedva čekaju

Novitet

WhatsApp testira opciju koju svi jedva čekaju

Piše: srpskacafe.com

Čini se da WhatsApp sledi korake konkurentnih kompanija poput Telegram-a, WeChat-a i Viber-a i uvodi opciju koja će vam omogućiti brisanje poruke koju ste slučajno poslali, prije nego što je primalac pročita.

Kompanija takođe počinje s testiranjem funkcionalnosti opcije na Androidu i iOS-u. Insajderi tvrde da je u pripremi poseban server na kom će poruke biti prije nego što stignu onom kome su namijenjene.

Prema slikama koje je objavio WABetaInfo, “opozvane” poruke nestaće i iz notifikacija na Androidu i iOS-u. Glasine o dolasku nove opcije počele su da cirkulišu nakon što su pronicljivi korisnici primijetili tragove nekih izmjena u kodu WhatsApp-a.

Štaviše, “Delete for everyone” opcija već se pojavila u beta verziji u avgustu za Windows Phone. Tačan datum dolaska ove opcije još je nepoznat, što znači da i dalje morate biti oprezni kad šaljete poruke.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.