NI DODIKU TURSKO NIJE MRSKO: Ovako je komentarisao doček Erdogana u Srbiji

Komentar

NI DODIKU TURSKO NIJE MRSKO: Ovako je komentarisao doček Erdogana u Srbiji

Piše: SB

Predsjednik RS Milorad Dodika je prokomentarisao način na koji je u Srbiji u prethodna dva dana u Beogradu i Novom Pazaru dočekan predsjednik Turske Tayip Erdogan.

 Predsjednik RS Milorad Dodik danas je prokomentarisao način na koji je u Srbiji u prethodna dva dana u Beogradu i Novom Pazaru dočekan predsjednik Truske Tayip Erdogan.

 

“Srbija odlučuje o tome, način kako će nekoga dočekati i dati mu pažnju je stvar Srbije. Mi gledamo u Srbiju i ja nemam ništa protiv bilo koje odluke Srbije, njenog predsjednika da odredi način, karakter, obim da dočeka predstavnike drugih država“, rekao je Dodik

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.