Unajmili apartman preko Airbnba pa ostali šokirani onime što su našli u detektoru dima

Neprijatno

Unajmili apartman preko Airbnba pa ostali šokirani onime što su našli u detektoru dima

Piše: Index.hr

JEDAN bračni par iz Indiane ostao je u šoku kad su saznali da su bili snimani u apartmanu koji su unajmili na Airbnbu za odmor.

Derek Starnes i njegova supruga odlučili su se odmoriti u Longboat Keyu, gradiću na Floridi. Wayne Natt (56) iznajmio im je apartman, no vrlo brzo otkrili su neugodno iznenađenje - u detektoru za dim uočili su crnu rupicu za koju se ispostavilo da je kamera.

U sobi su pronašli još jednu kameru pa su odmah pozvali policiju, prenosi NBC. Zbog sumnje u voajerizam, vlasnik je odmah uhićen. Priznao je kako kamere koristi za snimanje seksualnih zabava te da su svi pojedinci dosad pristali na snimanje.

Naglasio je i kako su kamere isključene kad su u apartmanu gosti koji su unajmili smještaj preko Airbnba. Policija je zaplijenila kamere i računalnu opremu koju je pronašla kod Natta, a otkrili su i više snimaka orgija u apartmanima.

Vrlo brzo oglasili su se i iz Airbnba te priopćili da je Natt kažnjen te da mu je do daljnjega zabranjeno iznajmljivati apartmane. "Nama je privatnost izuzetno važna i na ovakvo ponašanje imamo nultu stopu tolerancije Ispričavamo se našim gostima", stoji u priopćenju.


 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.